mujcek -> Kaj bi ve naredile? (16.7.2005 20:31:15)
|
No ko sem že dobila takšno kritiko, moram verjetno še stvari malo obrazložit. 1. Sigurna sem, da vsak ki pride pogledat otročka pride zaradi staršev tega otroka in ne zaradi :duda:. Če grem jaz pogledat :duda: grem zato, da poklepetamo, normalno da pogledaš in pocartaš štručko; predvsem pa grem zato, da izkažem spoštovanje oz. skrb za starše tega otročka. Zakaj bi šla samo zaradi :duda:, če pa itak ne ve kdo sem in če me vidi čez par let ne bo vedel, da sem ga jaz takrat obiskala. 2. Na jetra mi gre, ko včasih berem, kako mnenje nekoga tako skritizirate oz. napadete nekoga, ki ima pač drugačno mnenje... Saj tukaj dostikrat koga raztrgamo, v resnici pa ne vemo celotne zgodbe, kar je po mojem mnenju zelo narobe. Pa saj sem jaz ista, ne mislit, da v tem primeru sebe ne upoštevam... 3. V mojem primeru pa je tako: ali bi ve šle pogledat otročka, če bi za porod izvedele po enem tednu, ko v bolnišnico več ne morete iti, ker sta že verjetno doma? Ali bi šle gledat domov, če pa ne veste ali živita pri njenih ali pri njegovih starših? Kako naj bi šla na obisk, če mi nihče sploh ne omeni, da sem dobrodošla oz. me nihče ne povabi? Poleg tega pa pri njenih starših ni nihče zaželjen, ker imajo pač določene probleme v družini, njega in njegovih pa nikoli nisem videla! nazadnje pa mislim, da naj bi vsaka ženska, povedala prijateljici, ki spada med 5 najboljših prijateljic, da z otrokom ni vse tako kot treba in ne obratno! :zmeden2:
|
|
|
|