|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj bi ve naredile?
16.7.2005 11:49:34   
Annny
Mujcek, zakaj je grozno od nje, če je napisala, da je vse v redu??
Življenje mora iti naprej in težave se lahko premaga le z optimizmom. Bi ti morala jamrati in jokati, da bi ostala tvoja prijateljica ali kako??
Sploh te ne razumem.
Jaz bi ravnala točno tako, kot je ona.
Itak vedno v življenju pravim, da je vse OK, tudi, če je situacija še tako težka!

Lp

(odgovor članu Lauri mauri)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   Kaj bi ve naredile?
16.7.2005 11:50:17   
Primoza
Zanimivo, kako ljudje razmišljajo le iz svojega zornega kote. Veliko nosečnicam gre v prvih dneh silno na živce množica raznih obiskov. Kako ste lahko tako zelo prepričani da ni izostanek obiska posledica takega razmišljanja, ki je pravilno v 90% primerih.

Neposredna povezava do sporočila: 27
   Kaj bi ve naredile?
16.7.2005 11:52:08   
Annny
Saj novorojenček ni nič kriv. Zamerila si njegovi mami.
Ne bo ti padla krona z glave, če pošlješ lepo čestitko in napišeš, da malemu bitjecu želiš veliko sreče, zdravja in vsega najlepšega v življenju.

Papa

Neposredna povezava do sporočila: 28
   Kaj bi ve naredile?
16.7.2005 12:28:53   
kalimero
Sama nisem človek, ki bi analiziral take zadeve. Čestitko bi vsekakor poslala, obiskala bi jo, če bi bila primerna priložnost, ne glede na to, če ona ne bi obiskala mene. Sama menim, da je rojstvo otroka čudež predvsem za starše in ožjo družino. Če te prijateljica še ni obiskala, to še ne pomeni, da ni iskreno vesela tvoje sreče. Lahko je miljon razlogov, zakaj iskati zamero, če ne poznaš pravega.
Kolikokrat smo že brali zgodbe, ko se katera pritožuje, da ima poln kufer obiskov in nobenega miru. Mogoče je marsikdaj tudi to razlog, da se kdo rajši drži na distanci, ker nikoli ne ve, kdaj je predmet take obravnave. Sicer se pa strinjam s primoza.

Neposredna povezava do sporočila: 29
   Kaj bi ve naredile?
16.7.2005 12:46:22   
Anonimen
Z obiski se prav nič ne obremenjujem. Kdor pride, pride, kdor pa ne, pa tudi prav. Zakaj pa naj bi hodili gledat mojega otroka? Zato da bom potem gruntala, kaj dat na mizo in kako dat otroka uštimat, da bo čim bolj fleten?

Živa groza, ko so se začeli valiti moževi sorodniki. Me kar strese ko se spomnim :hudicek:

Neposredna povezava do sporočila: 30
   Kaj bi ve naredile?
16.7.2005 13:11:00   
Anonimen
tisin stric je tiso prvič prišel pogledat na njen 1. rojstni dan :zmeden:

Neposredna povezava do sporočila: 31
   Kaj bi ve naredile?
16.7.2005 20:31:15   
mujcek
No ko sem že dobila takšno kritiko, moram verjetno še stvari malo obrazložit.

1. Sigurna sem, da vsak ki pride pogledat otročka pride zaradi staršev tega otroka in ne zaradi :duda:. Če grem jaz pogledat :duda: grem zato, da poklepetamo, normalno da pogledaš in pocartaš štručko; predvsem pa grem zato, da izkažem spoštovanje oz. skrb za starše tega otročka. Zakaj bi šla samo zaradi :duda:, če pa itak ne ve kdo sem in če me vidi čez par let ne bo vedel, da sem ga jaz takrat obiskala.

2. Na jetra mi gre, ko včasih berem, kako mnenje nekoga tako skritizirate oz. napadete nekoga, ki ima pač drugačno mnenje... Saj tukaj dostikrat koga raztrgamo, v resnici pa ne vemo celotne zgodbe, kar je po mojem mnenju zelo narobe. Pa saj sem jaz ista, ne mislit, da v tem primeru sebe ne upoštevam...

3. V mojem primeru pa je tako: ali bi ve šle pogledat otročka, če bi za porod izvedele po enem tednu, ko v bolnišnico več ne morete iti, ker sta že verjetno doma? Ali bi šle gledat domov, če pa ne veste ali živita pri njenih ali pri njegovih starših? Kako naj bi šla na obisk, če mi nihče sploh ne omeni, da sem dobrodošla oz. me nihče ne povabi? Poleg tega pa pri njenih starših ni nihče zaželjen, ker imajo pač določene probleme v družini, njega in njegovih pa nikoli nisem videla!
nazadnje pa mislim, da naj bi vsaka ženska, povedala prijateljici, ki spada med 5 najboljših prijateljic, da z otrokom ni vse tako kot treba in ne obratno! :zmeden2:

Neposredna povezava do sporočila: 32
   Kaj bi ve naredile?
17.7.2005 0:20:03   
zoya_
Jaz sem kolegici, ko je bila noseča rekla, da bom prišla na obisk k njej v porodnišnico, če bo izrazila željo oz. če bo sploh hotela se pokazat... pa ni bilo nobenga interesa... ko je rodila, je poslala sms, pa sem ji napisala, da naj pove, če želi, da pridem (nočem biti nekaj vsiljiva in se silit nekomu) oz. naj pove, kdaj si bo toliko odpočila in sprejemala obiske doma... Že dva meseca niti glasu od nje... tko da... ne vem, kaj naj rečem... jaz verjetno ne bom želela obiskov v bolnišnici (razen mojega:love:), jih bom pa zelo vesela potem kasneje doma in bom tudi vsakega povabila, da se oglasi...

Neposredna povezava do sporočila: 33
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?