Preveč hujšanja!!!! (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Nikica -> Preveč hujšanja!!!! (15.7.2005 21:13:38)

Nižje dol berem, kako se hujša... Jaz pa od poroda kar zgubljam kilograme...sem že 4 pod težo, ki sem jo imela, preden sem zanosila. Bojim se, da ne bom sama kost pa koža, groza. Pa zelo veliko pojem, samo kaj ko moj nadebudnež še vedno ves čas visi na mojih prsih. Kljub temu da je tudi drugo hrano. No, ja jamram, ker sem res ful suha, tako da me je moja mami poslala k zdravnikom in so ugotovili, da mi ščitnica proizvaja tu mač preveč hormonov in da bo to vzrok za hujšanje. Ali se je po porodu tudi kateri to zgodilo?
Lepo se mejte!

Anonimen -> Preveč hujšanja!!!! (15.7.2005 21:28:05)

Moji sodelavki. Ko sem jo srečala, je sploh nisem spoznala. Je sicer bolj majhna, a je imela 36 kg. Groza! Takoj so jo nafilali s tabletami, ki jih jemlje še danes, 3 leta kasneje. Dokler je te tablete, ne sme zanositi. Sicer pa se je potem kar hitro popravila, zdaj ima normalne kg. Če ne bo boljše, bo pa morala na operacijo.

kofetek2010 -> Preveč hujšanja!!!! (15.7.2005 21:32:36)

ščitnica ti lahko deluje tako kot tebi, al pa v drugo skrajnost, tako da se rediš in rediš :(

pojdi k zdravniku in naj ti da napotnico za endokrinologa, da ti pregledajo hormone in naredijo UZ ;) dobila boš tablete, da se vse skupaj uravna in začne normalno delat, sicer niso samo kile tiste, ni fajn, če se treseš kot kak kronik, ali če se nenormalno treseš, se ti lomijo nohti, cepijo in izpadajo lasje :(

Lauri mauri -> Preveč hujšanja!!!! (15.7.2005 23:08:44)

Kokr pr vsaki stvari - če jo hočeš narediti dobro, moraš imeti načrt, tako tudi pri hujšanju. Tiste diete odrekanja so b.v., samo od solatk živeti pa jaz ne mislim. Sicer nisem primer da bi pametovala, ker zase po porodu ne naredim nič, a vem, da bi se dalo in to z našimi :duda:. Kako:
-ležiš, tamalčka si daš na goleni, zraven mu poješ barčica po morju plava, ga zibaš gor-dol in zraven delaš trebušnjake
-najprej jih narediš 10ponovitev - počivaš(da se ti umiri sr.utrip)-20počivaš-30-počivaš-20 in 10, to narediš v npr. 3 serijah

...kar tako izvajanje trebušnjakov ne obrodi takih sadov kot sistemsko. To je npr 1 način, lahko pa jih delaš po 20 ponovitev, kar izvedeš v npr. 3 serijah. Potem serije postopoma zvišuješ...

Lauri mauri -> Preveč hujšanja!!!! (15.7.2005 23:09:41)

ups :ups: so me vrgli na napačen forum :zmeden2:

kofetek2010 -> Preveč hujšanja!!!! (15.7.2005 23:10:26)

se mi je zdel, da neki ne štima :zmeden2:

Lauri mauri -> Preveč hujšanja!!!! (15.7.2005 23:13:44)

mi je kr neroden, a ko enkrat vpišeš je konc :ups:
(sem brala poste od hujšanja, pol sem bla pa naenkrat na napačnem...:zmeden2: ) Sorry - se vid da je že pozn :ups:

smrka -> Preveč hujšanja!!!! (16.7.2005 7:49:52)

tebi ščitnica nagaja tako da hujšaš, enim pa ravno nasprotno. Če boš dobila kake tablete za ščitnico, se boš sigurno zredila.

Stran: [1]