dr. mujzinovič (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

suziflo -> dr. mujzinovič (20.5.2010 12:35:39)

Pozdravljene...

Nikjer ne zasledim kontaktnih št. dr. Mujezinoviča

če ima katera njegovo številko ter naslov kjer opravlja nuhalno svetlino naj prosim sporoči.

Ter napišite kako ste bile zadovoljne, ali dobim kakšne slikice /cd.?

hvala

Najaa -> RE: dr. mujzinovič (20.5.2010 12:58:49)

Telefonske nimam, opravlja pa nuhalno v Dravljah.
Slike na cdju seveda dobiš, pa tud plačaš za njih. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Je pa fajn, meni je vse lepo razložil in lahko sem ga vse vprašala.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (20.5.2010 13:15:38)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

suziflo -> RE: dr. mujzinovič (20.5.2010 15:15:06)

Hvala za informacije...

Zgleda, da omenjeni doktor ne dela več v Mariboru. Sem namreč iz Mb in sem dobila informacije, da ima s.p v Mariboru, ampak ker se vklaplja odzivnik smatram, da ne dela več tu.

Škoda, sem slišala dosti pohval......

Vsem še enkrat hvala!

ribica. -> RE: dr. mujzinovič (20.5.2010 15:29:50)

Ne dela več v mb? Zakaj pa to? pred par meseci je še delal. Škoda, če je res, ker je super zdravnik.

Najaa -> RE: dr. mujzinovič (20.5.2010 20:34:05)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
Kaj po celi Slo dela? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

pupika -> RE: dr. mujzinovič (21.5.2010 7:03:00)

kako to da ne dela več, jaz sem ga tudi videla pred parimi meseci v porodnišnici. Kaj res vsi dobri G odhajajo iz mb porodnišnice. To naj bi bil v roku treh mesecev že drugi G, ki je odšel iz mb porodnišnice.

severnica77 -> RE: dr. mujzinovič (21.5.2010 10:03:52)

Jaz sem bila prejšnji teden pri njem v MB porodnišnici na UZ.

pupika -> RE: dr. mujzinovič (21.5.2010 11:04:43)

severnica77 katero G si si potem izbrala v porodnišnici?

ellie -> RE: dr. mujzinovič (23.5.2010 9:06:17)

Od kod vam to, da več ne dela?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] 

On dela v porodnišnici, pa privat ima ambulanto v MB in LJ. Mogoče ne dela več privat v MB? Ker ima itak preveliko gužvo..

severnica77 -> RE: dr. mujzinovič (26.5.2010 13:27:53)

IZVIRNO SPOROČILO: pupika

severnica77 katero G si si potem izbrala v porodnišnici?

Dr. Milana Reljiča - ima ambulanto na 14 dni na ginekologiji.
Super je.

pupika -> RE: dr. mujzinovič (26.5.2010 14:35:59)

severnica za njega vem, d aje v redu, kak si si lahko izbrala njega, ker naj ne bi več sprejemal. Vem, pa da je zelo dober, ker sem ležala pred leti na ginekološkem , ko sem imela IMN, in mi je takrat on delal UZ.

severnica77 -> RE: dr. mujzinovič (26.5.2010 17:34:12)

Ne saj jaz ga imam že dolgo. Pravzaprav od takrat, ko sem tudi jaz ležala na ginekološkem in sem imela prav tako IMN. No, takrat je bil moj sobni zdravnik, delal UZ in potem odstranitev jacevoda. Zdel se mi je tako super, da sem kar k njemu prenesla kartoteko. Spraševala sem za sestro in še vedno niam novega G.

pupika -> RE: dr. mujzinovič (27.5.2010 6:59:09)

severnica baje, da naj bi sedaj prišla ena mlada G v porodnišnico, ki naj bi prevzela pacientke od dr. Bosiljeve, mislim, da se piše dr. Kordes in baje je zelo mlada in zelo fajn G, vsaj meni je tako rekla zadnjič sestra na sprejemni, samo se pa še ne ve, kdaj pride ta nova G. Ker v zadnjo sem jaz imela na pregledu dr. Petković, ki mi pa ne deluje v redu. Pokliči v sprejemno in vprašaj kako ej z to G in če bo sprejemala nove pacientke, ker jaz ne bi šla v Vošnjakovo, imam preveč slabe izkušnje od tam. Ravno tako sem jaz tudi po IMN menjala G in se preselila v UKC, ker sem videla takrat to razliko v bolnici in zdravstvenem domu.

suziflo -> RE: dr. mujzinovič (1.6.2010 16:16:20)

DR Mujezinovič dela samo še v bolnici...

Jaz sem nameravala iti k njemu samoplačniško in ker dela samo v bolnici, sem si morala poiskat drugega. Zato grem k Dr. Pelkičevi...

Se opravičujem za napačne podatke

Stran: [1]