lean -> RE: Septemberčki 2009* 3. del (1.7.2010 22:40:44)
|
Večer Vsi, ki šibate na morje, uživajte in se spočijte. Otročki ponavadi lepo spijo na dopustu, se tolk dogaja čez dan, da kar padejo v posteljo. No, vsaj pri nas je blo tako ko smo nazadnje bili v topličkah. Drugače smo dobro, se kopamo na dvorišču, danes je prvič tudi plavala v večjem bazenu, je uživala sto na uro. Jo je voda tako zdelala, da je ob šestih zaspala za pol urce, in je zato šla spat šele ob devetih. Mi tudi letos ne bomo šli na morje, se z dragim nisva mogla zment za lokacijo. Spet!!!, vsako leto isto, noče it na Hrvaško obalo, tako zmeraj pristaneva pri nas. Imam že občutek da poznam vsak kot na slo. obali. Zato sem se odločla, da letos raje ne grem na morje, mogoče si bo končno po parih letih premislil, upam. Če bo pa denar za kakšno Grčijo, Španijo, ali kaj bolj eksotičnega toliko boljše. Upam da bom hitro dobila službo in si bomo lahko kaj takega privoščili drugo leto. Bomo pa namesto tega spremljali brata na svetovno prvenstvo z modelarskimi čolni na Madžarsko. Ob jezeru so tudi toplice, bomo pač letos samo na bazenih. Naši otročki zdaj res pokažejo vsak dan nekaj novega, še malo pa bo prišel čas, ko bom morali pazit kaj pred njimi rečemo in delamo. Mi je mala najbolj zlata, ko ji rečeš, da naj pove mama in ona lepo ponovi ali pa se začne ful smejat, če se smejimo okrog nje, čeprav še ne ve čemu se smejimo. TuBolina upam da bo drugi teden za kakšen dan popustila vročina in da se dobive, se že prav veselim, da spoznam tabe in tvojega Tina.
|
|
|
|