Ribica ** -> RE: kako do otročka? (19.5.2010 23:17:02)
|
IZVIRNO SPOROČILO: 15.7. pozdravljeni, moj kolega ima problem, pomagajte mi da bi ga nekako rešili, ... bil je 1x v enem kraju, nekje v pacifiku, ... to je full daleč iz slovenije, (tam pride zelo malo turistou, sploh belcev)tam se mu je zgodil, da je bil z eno domačinko. in, ko naj bi ta punca bila proti koncu nosečnosti, so mu prijateljice (njene) pisale da bo očka, ... ta punca je pred kratkim rodila in ima tudi barvo bolj belo. zdej naju pa zanima, koliko možnosti ima da bi punčko dobil u slovenijo oz vsaj dokazal da je res njegova? se lahko zgovarja na civilizacijo, nepismenost oz nepoznavanje drugih kultur in obupne razmere tam, (no on pravi da ni tko slabo tam, da bo vsaj varna pred metarializmom), sam js brez spleta, fejsa, televizije mobitela, ne bi mogla normalno funkcijonerat, pa tukaj ji lahko omogoči šolo?! Ja, to je pa res najpomembnejsa stvar v zivljenju [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley14.gif[/image] Ves kolk jih cisto normalno funkcionira brez vsega tega?
|
|
|
|