svečke ali sirup ? (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družina in partnerski odnosi

Sporočilo

muki1 -> svečke ali sirup ? (15.7.2005 20:22:03)

Zdravo punce.
Preden odrinemo na morje ( v nedeljo )še vprašanje za vas. Moja Neža je stara 15 mesecev in me zanima če ji za vročino še dajem svečke ali naj rajši kupim sirup, ker sem zasledila, da jim tudi sirup proti vročini dajete.( Ni bolana, bom vzela med prvo pomoč za s sabo ). Napišite mi prosim, vaše cenjene odgovore bom prebrala, KO BOM PRIŠLA DOMOV, KER ZDAJ GREVA VEEEEEEEEEEEEN PO DOLGEM ČASU IN SE MI OD VESELJA ŽE BLISKA V GLAVI.
:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:

Veronika-3 -> svečke ali sirup ? (15.7.2005 20:41:04)

Čau! Moja 17 mesečna bejbika kar naenkrat ni marala svečk in se je tko upirala, da ji je sploh nisem mogla dati. Edina rešitev je bil sirup, zato ti ga priporočam, če se tudi pri tvoji hčerkici kaj takega zgodi. Je pa potrebno sirup shranjevati v hladilniku (če je odprt).

Lp, Veronika

Jutra -> svečke ali sirup ? (15.7.2005 21:45:24)

Oprosti, Muki1, ampak ali se ti ne zdi, da tvoje vprašanje tematsko ne sodi na forum Družina in odnosi?

Pia73 -> svečke ali sirup ? (15.7.2005 21:47:35)

Za nižjo vročino je sirup za višjo pa svečke.

malika -> svečke ali sirup ? (15.7.2005 22:02:22)

ja, kar ubogaj Pio in nesi zraven oboje.

muki1 -> svečke ali sirup ? (16.7.2005 5:07:54)

Hvala vsem za odgovore, Jutra, oprosti če te moti moje vprašanje, res sem malo v meglo brcnila, sem mislila da sem dala med dojenček in otrok, se grem zdaj z glavo butat v steno, pa upam, da si bom za vse večne čase zapomnila in več nikoli nebom ponovila te strahotne napaka. Oprostite mi tudi vse druge članice RR, jaz se zdaj grem zjokat.

Jutra -> svečke ali sirup ? (16.7.2005 8:24:10)

Muki1, moje vprašanje je bilo vljudno:) Ti pa se s pretiranim opravičilom norčuješ iz mene. Nisi edina, ki si se zmotila. Zadnje čase je veliko (novih) uporabnic, ki ne znajo vsebinsko razvrščati tem po forumih (so pač zmedene) in zaradi tega postaja portal RR vedno bolj pregleden. A čez en mesec se bodo te stvari že uredile:)

Pe lep dan ti želim. Vidim, da je bil zate že zelo zgoden;)

Jutra -> svečke ali sirup ? (16.7.2005 8:27:07)

Se popravljam: "pregleden" = nepregleden

muki1 -> svečke ali sirup ? (16.7.2005 10:30:38)

:angel:

petra.horzi -> svečke ali sirup ? (16.7.2005 23:16:44)

pr uni družini k merkam je bla tamala enkrat bolna (stara 2,5let) pa so me prosil če ji dam svečko predn gre spat
je blo vredu ker uro kasnej ni mela več vročine

BarbaraO -> svečke ali sirup ? (18.7.2005 12:13:25)

Po nasvetih pediatrov in lekarnarjev naj bi tako sirup kot svečke dali otrokom šele nad 38,5 vročine. Moj nasvet je vsekakor, da imej s seboj oboje; svečke so primerne za takrat, ko vročina hitro narašča in jo je treba na hitro zbiti.

Stran: [1]