karmen83 -> RE: porodnišnica Ptuj ali MB? (19.5.2010 22:27:40)
|
Jaz sem bila pred isto dilemo, v Mb sem hodila na ctg, potem pa sem se zaradi velike zasedenosti (in vsakokratnega večurnega čakanja) mariborske porodnišnice odločila, prosila ginekologinjo še za eno napotnico, naslednji dan (na PDP) šla zjutraj s popadki na Ptuj in čez 4 ure že cartala svojo štručko:) Veliko je k temu pripomogla tudi nesramnost ene od sester v Mb, sicer z mariborsko porodnišnico nimam slabih izkušenj, vedno so bili vsi prijazni, razen tiste sestre, ki je zgleda imela slab dan, je bil pa takrat velik naval v porodnišnici in sem tako raje šla na Ptuj. Svoje odločitve ne obžalujem, vsi so bili super in vedno na voljo za pomoč, se ti res posvetijo. Sem pa prepričana, da je povsod veliko odvisno od sreče, na koga naletiš in kakšen dan je za njim. Z moje strani lahko Porodnišnico Ptuj samo pohvalim, z mariborsko pa glede poroda nimam izkušenj. Ne glede na to, kako se boš odločila, ti želim čim lažji porod in [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image] za tebe in tvoj mali zakladek.
|
|
|
|