lepote slovenije (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


rogljicek -> lepote slovenije (19.5.2010 13:20:34)

Kolegica iz Amerike me sprasuje kam it v Sloveniji. Ker se bojo pripeljali iz Nemcije in sli proti Trstu, predvidevam, da bi delali postanke predvsem na tej liniji.
Kranjska Gora, Bled, Bohinj, Ljubljana, Lipica, Piran, Portoroz, soline. To meni pade na pamet. Potujejo pa s 7/tedensko gospodicno. Ideje?




uškinamama -> RE: lepote slovenije (19.5.2010 13:25:06)

ker je trst naš [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] , mogoče grad miramar.

Pa postojnsko jamo ( oziroma škocjanske jame),  hrastovlje s cerkvijo, grad snežnik, predjamski grad, muzej v bistri...




mala maja -> RE: lepote slovenije (19.5.2010 21:33:27)

lahko bi šli iz Kranjske gore preko Vršiča na Bovec, Tolmin, Kobarid. meni so tisti konci noro lepi. Sploh Soča tista turkizno zelena[sm=smiley1.gif] Bled in Ljubljana ne vem no že preveč turistično obljudena.[sm=smiley13.gif]




Ribica ** -> RE: lepote slovenije (19.5.2010 23:41:57)

IZVIRNO SPOROČILO: mala maja

lahko bi šli iz Kranjske gore preko Vršiča v Bovec, Tolmin, Kobarid. meni so tisti konci noro lepi. Sploh Soča tista turkizno zelena[sm=smiley1.gif] Bled in Ljubljana ne vem no že preveč turistično obljudena.[sm=smiley13.gif]


Bled komot spustijo. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Ne vem kolk so jame primerne za 7-tedenskega dojencka?




rogljicek -> RE: lepote slovenije (20.5.2010 13:36:15)

mala maja, Bled meni ni bil nikol ne vem kaj posebnega, ampak turisti ga imajo pa radi. Ljubljana je pa men eno izmed najlepsih evropskih mest (pa nisem ljubljancanka [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]) in sem kar veliko potovala. Bela Ljubljana[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/9nebesa.gif[/image] in pomoje je pod must za videt, pa se za jest se vedno kaj dobrega najde. Jame so super, ampak res verjetno ne za 7tedensko dojencico. Ce bi sli od Kranjske do Bovca je res super lepo (Soca je bozansko lepe barve), ampak se mi zdi, da bi veliko notranjosti spustili.
Itak sem jim posredovala vase ideje in se bojo sami odlocili.
Slovenija je lepa, kamorkoli se ze obrnes, ni tako punce?!

Hvala za pomoc[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




jar -> RE: lepote slovenije (20.5.2010 19:32:49)

IZVIRNO SPOROČILO: Ribica RR

Bled komot spustijo. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]  


meni se pa ravno BLED zdi zelo primeren. parkirajo ob jezeru za minimalno parkirnine in se z vozičkom odpeljejo okrog jezera. porabili bodo 1,5 ure in imeli čudovit sprehod. lahko gredo samo pod gradom do kampa Zaka (regatni center in Zaka sta ravno obnovljena). v kolikor se jim ne da sprehajat se lahko z avtom zapeljejo pod grad in se sprehodijo tistih nekaj metrov. ali pa se s pletno zapeljejo na otok.

v Kr.gori ali Bohinju pa najbrž res nimajo kaj počet. čez Vršič Bovec in dalje Kobarid pa samo, če nimajo težav z morsko boleznijo. jaz ne grem več!




poli* -> RE: lepote slovenije (20.5.2010 20:53:15)

IZVIRNO SPOROČILO: mala maja

lahko bi šli iz Kranjske gore preko Vršiča na Bovec, Tolmin, Kobarid. meni so tisti konci noro lepi. Sploh Soča tista turkizno zelena[sm=smiley1.gif]

Jaaa, najlepše je (pri nas) doma.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley20.gif[/image]




Snaha da te kap -> RE: lepote slovenije (21.5.2010 5:53:38)

Jaaa, naša Slovenija je res prelepa... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] v enem dnevu lahko poleg Postojnske jame obiščejo še Rakov škocjan, Slivnico in Cerkniško jezero. Na Notranjskem je drugače še ogromno zanimivih točk, samo je tega za en dan preveč - še npr. Grad Snežnik, Križna jama, Volčje jezero, Predjamski grad, Petelinje jezero,...




Stran: [1]