RAKICA2007 -> RE: finančna pomoč (19.5.2010 14:57:18)
|
hmmm... mogoče bom malo kritična, ampak vseeno... že kot je napisala zmajaz; Če ti denarja ne posodijo, tisti, ki te poznajo, ga boš težko dobila od nekoga, ki te niti ne pozna - žal je pač tako. CSD res mogoče ni perfekten ampak pomoč pa nudijo prav vsakemu. Če greš tja, poveš kako in kaj... ja seveda ti zagrozijo z odvzemom otrok, ampak daj jih poslušaj kaj ti ponujajo (varno hišo-materinski dom); za začetek je, ane? Lej, moja kolegica je šla iz Lj v Celje v materinski dom, ni ji bilo lahko, ampak sedaj je na svojem in končno uživa življenje kot ga mora... Ne mi rečt, da CSD nič ne ukrene in da samo grozi z odvzemom... malo manj arogance in ne z glavo skozi zid, lepa beseda lepo mesto najde... in beseda ni konj, če ne vprašaš nikoli ne boš izvedela. Kolikor vem imaš že 4.000,00 EUR + 900,00 EUR/mesečno... jaz bi na tvojem mestu šla v najem (saj ni treba v luksuz-za 500,00 EUR na mesec) in sproti kaj prišparala... na tvojem koncu so najemnine verjetno bistveno nižje kot v LJ. Kaj pa Rdeči križ, Karitas ter druge človekoljubne organizacije...si tam že kaj povprašala? upam, da boš uredila tako kot veš da je prav... LP
|
|
|
|