PapuaNG -> RE: Z-majčki 2009 - 1. del (22.6.2010 20:47:30)
|
čer, jst sem šla pa na roditeljski sestanek v vrtec, so nam malo slikce pokazal, so luštni malčki [sm=smiley1.gif] Je pa mali spet brez apetita-danes je pojedel pol zajtrka in pol kosila, zdej pred spanjem pa pol deci mleka. Sicer je bil čez dan dobre volje in razigran, le zdej zvečer je bil že malo brez energije, bi moral prej spat zgleda, ker je takoj zaspal, ko sem ga položila. Prejle se je sicer nekaj zbudil in kašljal, ampak sem mu namazala dudo s calgelom (sem ga našla po enem tednu končno), tako da upam, da bo zdaj mir. Si pa drgne te zobke, upam, da bo dvojka kmalu zunaj, ker je že čist bogi zarad tega. Ne vem, če ga ne bi jutri P peljali. Ampak ko kličem, mi vedno rečejo, da če kolikor toliko normalno pije in ni obnemogel, da ga ni treba peljat [sm=zmeden.gif] Zdej pa bod pameten. Jst grem pomoje jutri delat, bo moj z njim, čerpav se je nekaj pritoževalm da tut on še ni čist ok, ampak se mi zdi neumno bolniško jemat, če je itak on doma. V postelji itak ne leži še takrat, ko bi lahko, pa še ves je neki tečen, da zgubim voljo do razgovora in grem raje delat. Že itak nam bojo plače znižal [sm=smiley13.gif] Mah, najbolje da grem knjigo brat. Moj itak skos ta fusbal gleda, tko da nimam prava glasanja.
|
|
|
|