Anonimen -> RE: Z-majčki 2009 - 1. del (15.6.2010 23:30:46)
|
je treba zdaj po ovinkih do z-majčkov! VHM še tule moje čestitke! jaz še vedno nisem dobila menstruacije, mogoče sem zaključila s temi ciklusi. tudi prav. na morje bomo šli tudi mi. malo bližje... se bomo okrog Pule potepali. šli pa bomo v ponedeljek, ker ima moj delovni vikend, pa tudi sama imam delovno soboto. petrazg, pozdravi nam tubby na Rodosu! mulčku sem danes kupila ene piskajoče copatke... (seveda so piskavčke moji takoj pobrali ven![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]) taresne sandale pa bom morala jutri zamenjati za manjšo številko. res ne vem, kaj mi je bilo, da sem mu tako prevelike kupila... me je pa danes spet prijetno presenetil, ko sva bila na igrišču jedla grisine in uživala v sončku, ki se je nekaj hotel kazati... in je počepnil za klopco ter me pogledal:"kakam" sem skrila svoj šok in ga vprašala:"res?" in on meni nazaj:"les" ... ne, ne hecam se! par minut kasneje sem previjala pokakanca! nič, dela veliko, a se bom naredila, da ga ne vidim in gledala Housa. koala.ček, samo da zdrava ostaneš! staramo se pa vsi po malem... si me spomnila na film Nenavaden primer Benjamina Buttna... lahko noč!
|
|
|
|