ivanamdb -> RE: Z-majčki 2009 - 1. del (19.5.2010 22:38:42)
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja maja, upam, da ste v redu. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image] že zadnjič si spraševala, kaj menimo o otrocih na pogrebu. točno 2 leti nazaj mi je umrla babica. in tavečji mulček je šel z menoj na pogreb. se mi zdi, da mi je bilo slovo lažje in lepše kot če bi šla sama. star je bil 2 leti. nekako se mi je zdelo, da je povezal krog, ki ga življenje ustvarja. še zdaj kdaj reče, da jo pogreša, ker mu je bila to ena fajn prababica, zdi pa se mi, da na njem kakšnega slabega vtisa sam pogreb ni pustil. ja k.tja to si res lepo napisala. strinjam se s tabo. v moji druzini so totalno nasprotno mislili in nikoli nisem sla na pogrebe.... meni to ni nikoli bilo vsec, spomnem se ko je moj najljubsi "barba stric" (nonotov brat) umrl, bila sem majhna in sem hotela tudi jaz iti ker sem se hotela posloviti, in niso hoteli, edino se teta smilila in se vrnila po mene in me odpelala tam ko je pogreb koncal. tko da mislim tudi da je odvisno o tem kaj otrok cuti, zeli. moja je ze sla na pokopalisce...ja vem...mal prezgodaj je...ampak ko greva moje "obiskat" greva z njo - moj je rekel da to ni nc hudega, in da se na ta nacin navadi na ciklus zivljenja.... ne vem.... men ni prevec vsec, ampak komplikacija je kam jo dat ko greva na pokopalisce.
|
|
|
|