ivanamdb -> RE: Z-majčki 2009 - 1. del (2.6.2010 22:27:30)
|
mleko (tudi kravje) - D zadnje 2-3 mes. ni sploh blo vsec mleko, samo zjutraj v weetabix, al zvecer s grisolino ipd. in potem ob 23-24 ko je spala (in to ne vsakic) enih150ml...in ne vec.... zdaj pa zjutraj ko se zbudi sama spije steklenicko mleka, pa se zajtrk in zvecer, in tudi ko spi ob 23... men se zdi da rabijo mal cajta. ah ja, mi ze od marca pocasi uvajamo kravje mleko (razredceno seveda), tisto iz mlekomata (prekuhano). tud jaz sem na zacetku mislila ojoj ne mara mleka, nikoli ne bo pila mleko... tko da no panic girls! samo pocasi in zeeeelo flegma! koalcek....ja to si lepo napisala...men se zdi da je vec al manj povsod enako, mislim, to kaj si rekla men se zdi kot da bi bila jaz 2005 v italiji. midva sva "pobegla" iz italije ker je taksna situacija tam ze bila. v Slo nisem se nikoli delala, tako da ne morem veliko komentirat. mislim da je to tudi odvisno o tem kje zivis, recimo, ce si v manjsi obcini, men se zdi da stvari mal bolj ratajo (mislim tiste "socijalne"). a to da drzava in firme izkoriscajo delavce, hm...to mi se tudi zdi vec al manj povsod. moja favourite drzava ostaja GB, ja vem, zdaj je tud tam situacija mal sh@t. na irskem pac....$%&£%$"....ja res, davki so majhni, tko da so place fajn, ampak pravice delavcev, pa stroski, pa zdravstvo, infrastrukture in vse drugo....eno lepo sr.... moram rect da sem pozitivno presenecena z nemcijo...ja davki so visoki, ampak vse funkcionira... 3 leta bomo gastarbajterji...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]...potem bomo vidli... mislim, ful razumem to kaj si pisala, in res se strinjam, ampak jaz vec te stvari ne uzamem srcu, en moj frend rece "I'm an economic migrant"...zakaj ne? men je ta filozofija ful vsec.
|
|
|
|