RE: Zaznamovana (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družina in partnerski odnosi

Sporočilo

nadka30 -> RE: Zaznamovana (19.5.2010 8:51:55)

IZVIRNO SPOROČILO: kakadoo

Zaznamovana... si. Zelo. Mogoče si takrat uničila edino priložnost,
da bi sploh imela kdaj otroka. Napako si naredila že takrat... Če si ti želela otroka,
on pa ne... Bi ga morala zapustiti še preden si zanosila. Zdaj je kar je... Upaš lahko
da ti bo uspelo ponovno zanositi.. Nihče pa ti ne garantira - lahko se ti zgodba še enkrat
ponovi. Partner ti ni stal ob strani takrat ko bi moral. Če je vedel kakšne težave imaš z jajčniki,
bi lahko razumel in bil vesel da se je sploh to zgodilo...
Ne vem... res ne vem kaj bi ti svetovala... PAZI, močno pazi, da se ti zgodba ne ponovi.
Ker če takrat ni bil pripravljen... tudi zdaj ne bo...

se podpišem pod tole in se popolnoma strinja, če takrat ni bil pripravljen po mojem ne bo nikoli in tukaj ne bodo pomagali nobeni kompromisi, po mojem se ti zna zgodba ponoviti.
Jaz bi moškega pa naj bo nevem kakšna ljubezen če bi mi rekel da moram iti delat splav poslala na luno in mu rekla da bom otroka obdržala on naj gre pa rakom žvižgat, vem da mu tega ne bi nikoli oprostila in z takim človekom ne bi mogla načrtovat skupne ljubezni-življenja, ta zamera bi bila pregloboka in tega mu ne bi do konca življenja oprostila.
Po resnic povedano res ne zastopm ne tebe-kako si sploh dopustila da je on to od tebe zahteval in njega da ti je sploh rekel oz, predlagal da sta splavila vajinega otroka., ja vajinega otroka.
Ne resnično vaju ne zastopim.

mojcaziga -> RE: Zaznamovana (19.5.2010 9:20:32)

A sem samo jaz tako čudna, da razumem tudi moškega v tej zgodbi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] in vsako tej podobni. tudi moški ima pravico izraziti željo po otroku ali pač ne. in ne vem zakaj so vedno moški slabi ko povedo, da si otroka ne želijo in ženske, ki razmišljajo kako bi mu ga uturile slavite po napoleonsko. V razmerju sta dva in oba imata pravico si želeti ali ne. Če drugemu to ne paše ima še vedno izbiro, ostati ob partnerju ali iti drugam. Kaj če bi bilo obrnjeno in bi si ga on želel ona pa ne. Mislim, kaj hujšega, zopet bi se maoškega oblajalo, da mu itak ni važno za ženo, ona bo debela in  utrujena, on pa fraj kot ptiček na vejici[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
Za zaščito naj bi prav tako poskrbela oba, sploh če ženska ve, da si on otroka ne želi, dol pa se dajeta brez zaščite. In pol izjavi, da se je zgodilo.
Odnos je zame zveza dveh normalnih, odraalih ljudi in ja, tako kot pričakujem, da bo moj spoštoval moje življenje tako jaz spoštujem njegove. Če pa se s čim e strinjam in si hudo želim, da bi obveljala moja, pa to dosežem s pogovorm in kupi argumentov, ne pa s podtikanjem. In ne vem kaj bi bilo, če bi vedel, da si otroka ne želim in bi spermo slučajno not spustil, saj ko bom noseča, si bom malega itak želela.

lp, mojva

Anonimen -> RE: Zaznamovana (19.5.2010 9:28:35)

SakuL [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

Kako stran od človeka ki ga imam rada, k bi drug za drugga vse naredia.?

žal je tako, da bi samo ti zanj vse naredila. kako it stran pa boš najbolje vedela sama. težko bo.

se pa strinjam z mojcažiga, da sta za otroka potrebna dva (od odločitve do samega čudeža).

jagoda77 -> RE: Zaznamovana (19.5.2010 9:48:19)

IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga

A sem samo jaz tako čudna, da razumem tudi moškega v tej zgodbi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] in vsako tej podobni. tudi moški ima pravico izraziti željo po otroku ali pač ne. in ne vem zakaj so vedno moški slabi ko povedo, da si otroka ne želijo in ženske, ki razmišljajo kako bi mu ga uturile slavite po napoleonsko. V razmerju sta dva in oba imata pravico si želeti ali ne. Če drugemu to ne paše ima še vedno izbiro, ostati ob partnerju ali iti drugam. Kaj če bi bilo obrnjeno in bi si ga on želel ona pa ne. Mislim, kaj hujšega, zopet bi se maoškega oblajalo, da mu itak ni važno za ženo, ona bo debela in  utrujena, on pa fraj kot ptiček na vejici[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
Za zaščito naj bi prav tako poskrbela oba, sploh če ženska ve, da si on otroka ne želi, dol pa se dajeta brez zaščite. In pol izjavi, da se je zgodilo.
Odnos je zame zveza dveh normalnih, odraalih ljudi in ja, tako kot pričakujem, da bo moj spoštoval moje življenje tako jaz spoštujem njegove. Če pa se s čim e strinjam in si hudo želim, da bi obveljala moja, pa to dosežem s pogovorm in kupi argumentov, ne pa s podtikanjem. In ne vem kaj bi bilo, če bi vedel, da si otroka ne želim in bi spermo slučajno not spustil, saj ko bom noseča, si bom malega itak želela.

lp, mojva

tako nekako bi jaz tud rekla

Taddy78 -> RE: Zaznamovana (19.5.2010 9:54:54)

IZVIRNO SPOROČILO: ajsek

Pri takšnih manipulacijah (ja, točno to so), kjer ženske same presodite, da je moža pač treba malo "porinit" v starševstvo, se meni vaši moški prav smilijo. Res se mi ne zdi fer, da ti človek odkrito pove, da (vsaj trenutno) noče otrok, ve pa to gladko ignorirate in naredite po svoje.

Sama nisem to naredila namenoma (torej, da sem zanosila), ampak pri 26. letih bi bila nora, da bi se odločila za splav.

Če bi recimo striktno vztrajal, da si otrok ne želi, bi to bilo malo drugače, ker pa se je zavedno "igral" tudi sam, je očitno pač 1x moralo priti do tega.
Da pa reče, da ni pripravljen, ko sem že noseča...jah, tu pa sem se res odločila namesto njega in mi ni žal.

Taddy78 -> RE: Zaznamovana (19.5.2010 9:58:19)

Malo sem čudno napisala...

Zame je velika razlika, če moški reče, da si ne želi otrok, ženska pa se vseeno ne zaščiti in zanosi, kot pa da se oba "igrata" in rata, pa potem začne kolebat če bi ali ne bi.

ajsek -> RE: Zaznamovana (19.5.2010 10:02:37)

Ja, to se strinjam. Po toči zvoniti... Niti slučajno ne oporekam pravici ženske, da odloči o nosečnosti. In verjetno je res, da veliko moških med nosečnostjo zagrabi panika (čeprav je otrok zelo zaželen).
Ampak v zgodbi iz prvega posta avtorica še ni noseča, dobiva pa nasvete, naj se "pač zgodi", ker bo njen možek ziher v končni fazi zelo vesel, da ga je porinila v to. Si mislim, kakšne bi bile reakcije, če bi bilo obratno.

Nina00 -> RE: Zaznamovana (19.5.2010 10:56:18)

Poznam tri ženske, ki so živele s svojim pstnerjem, imele rešeno stanovanjsko vprašanje in oba redno službo pa se moškemu, kljub pri vseh že nekaj letni zvezi (pri eni celo 7-letni),  ni še zdel pravi čas za otroka. En je celo izjavljal, da si otrok sploh ne želi. Razplet je bil pri vseh razhod (iz različnih vzrokov) in ta isti moški si je v relativno kratkem času našel novo partnerko s katero pa je z veseljem imel otroka.
Meni se zdi, da če ni nekih konkretnih razlogov zakaj noče (še) imet otroka potem, ko zveza že traja in so ostale stvari urejene, to verjetno pomeni, da mu ni za imet otroka s to žensko. Ne trdim, da se tega tako jasno zaveda in da žensko namerno zavaja.

Misek -> RE: Zaznamovana (19.5.2010 11:12:12)

IZVIRNO SPOROČILO: sakuL
Sedaj pravi, da se ni pripravljen imeti otrok, da sem zanj edina ženska, da bi z menoj imel otroke, da noče druge,... pa mi to ne pomaga.....
Kaj naj naredim, naj čakam, naj grem?

Sprejem vse kritike, (ker vem da jih bo veliko), sprejmem pa tudi akšen pameten nasvet...
Kako stran od človeka ki ga imam rada, k bi drug za drugga vse naredia.?

hvala. Solza[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]

Draga Sakul....
bom kriticna, pa ne zaradi preteklosti ampak zaradi sedanjosti. Cel cas pises on, on, on, on.. jaz zelela .. on odlocil.... On je kriv za tvojo odlocitev, on je kriv ker se je !? prenaglil.. on je kriv...
Cas je, da zacnes prevzemati odgovornost za svoje zivljenje, za svoje zelje, njihovo izpolnjevanje in seveda prevzemati odgovornost tudi za posledice.
Sprasujes kaj naj naredis in istocasno kako naj gres, ce bi pa en za drugega vse naredila..
Cisti mazohizem. Ocitno en za drugega nista bila zmozna narediti vse, niti tistih osnovnih stvari en za drugega, da bi se obedinila v viziji o skupni bodocnosti.
Tukaj je se nekaj. Se nekaj neizrecenega. Obcutek, da ga kaznujes. ce ga zapustis, ga ne mores kaznovati. On je kaznovan, ne zeli si novih kazni - ve, da mu zameris in vztraja ob tebi, ker sam sebe kaznuje s tem, da vztraja v tvojem kaznovanju...
kaj ko bi pocasi nehali ziveti v svetu nagrade in kazne? Kaj bi morali, kako bi morali ravnati... Ravnamo kot ravnamo in kakor smo ravnali je bilo najboljse mozno ravnanje. Vsaka drugacna miselnost (v dolocenem kontekstu) je destruktivna.

sakuL -> RE: Zaznamovana (19.5.2010 11:39:54)

bonbonček1: prosim da mi poveš kje sodelujem da pričakuj maja II? tega nisem napisala... !.

sakuL -> RE: Zaznamovana (19.5.2010 11:51:47)

Še nekaj da objasnim. ne bom ga branila, sama sem priznala krivdo.. in pričakujem takšne in drugačne odzive.
Vprašala sem ga (že po tistem) če grem po tabletke... pa je on rekel, da ne... Sama pa tudi nisem šla, ker nekje globoko v sebi vsak mesec vseeno upam, da se pa vseeno kaj prime , pa saj se mogoče grdo sliši, samo glede na to, da niti on noče, da jem tabletke... zakaj bi se potem branila sexu, branila zaščite?

Saj pravim, da ga včasih tudi jaz ne razumem, ampak zgleda da ga je strah glede na to, da sexa lahko brez zaščite, pa tudi ob pogovoru, če se zgodi, je rekel, da me kaj takega nebi več "prosil"(to sem že enkrat povedala).

Veliko bi vas šlo stran že takoj takrat.. pa če nebi imele stanovanja-strehe nad glavo,... niti redne zaposlitve, odnosi s starši so bolj ali manj slabi?
Naredila sem napako tega se zavedam, to požiram s tem živim in bom živela do konca življenja....
Pa vendar se najde kakšna taka, k zadevo "razume", k bi mogoče tudi tako naredila? pa potem s tem parnetnerjem ostala in....

Hvala.

ronja -> RE: Zaznamovana (19.5.2010 12:04:05)

Pri takšnih manipulacijah (ja, točno to so), kjer ženske same presodite, da je moža pač treba malo "porinit" v starševstvo, se meni vaši moški prav smilijo. Res se mi ne zdi fer, da ti človek odkrito pove, da (vsaj trenutno) noče otrok, ve pa to gladko ignorirate in naredite po svoje.

Se strinjam, da ni prav, ampak same pa tudi ne morejo naredit teh otrok, se ti ne zdi? In le redko dejansko ženska laže, da je zaščitena, čeprav ni. Navadno oba sprejmeta to, da sta brez zaščite, samo da ona misli: če se zgodi, ga obdržim, on pa: če se zgodi, gre na splav. Ali pa sploh nič ne mislita...

Sama pa nisem za to porivanje, ker se ne bi dobro počutila in tudi moj lubi ni tak, da ne bi sam zase vedel, kaj si želi in česa ne. Ampak niso vsi moški isti. Nekateri so res še malo otroci in potem žene prevzamejo vlogo mame in vedo, kaj je dobro zanje. Včasih je to samo pri kaki malenkosti, včasih zajame celo življenje. Težko je rečt, kaj je boljše: moj bivši je bil plod take zveze, kjer je bil njegov oče malo porinjen v očetovstvo (ga je imel tudi zelo pozno, se ni hotel vezat, itd...), ampak je bil krasen oče in bi po moje tudi sam bil na veliki izgubi, če ne bi izkusil očetovstva, saj je očitno užival v njem... Tako da jaz tu nisem pametna - vsak par je zgodba zase - če se res dobro poznata, potem dostikrat vesta, kej je dobro za drugega, četudi drugi ne misli tako. Problem je, če se ne poznata tako dobro oz. če en sfali...

Mislim pa, da mora za zaščito poskbet predvsem tisti, ki si otroka ne želi - ker si pač on ne želi. Če si ne želita oba, potem je itak jasno, če si ženska ne želi, on pa, navadno jemlje ženska KT, če si pa moški ne želi, ženska pa mu tudi pošteno pove, da ona si pa želi, potem pa naj on uporablja kondom, če noče imet otrok. Zahtevat od ženske, da uporablja KT, če si otroka želi, se mi zdi pa mimo, sori.
Če se oba strinjata, da bosta samo pazila, pač naj samo pazita, samo potem vesta oz. naj se zmenita, kako se bo končalo, eč se zalomi. (no, to sta se).

Se pa strinjam malo tudi z mišek - sakul, prevzemi življenje v svoje roke: nihče nima pravice kaj takega zahtevat od tebe, ampak tudi če to naredi - končna odločite bo tvoja. Ti pa bodi fer in mu povej, da si otroka želiš, da vsak mesec upaš na plus in da če si on otroka še ne želi, naj kupi kondome, sicer se bo verjetno slejkoprej zgodil.

ronja -> RE: Zaznamovana (19.5.2010 12:08:58)

Naredila sem napako tega se zavedam, to požiram s tem živim in bom živela do konca življenja....

Daj si jo oprosti! Lej, vprašanje, če je bila napaka: mogoče bi se vidva kmalu razšla, ti bi bila brez strehe nad glavo, brez fanta in brez podpore staršev in mama samohranilka... MOgoče bi takrat tudi razmišljala, da si naredila napako, ko si ga obdržala. Ne moreš vedet, kaj bi bilo prav, zato si odpusti in si reči: naredila sem, kot sem mislila, da je takrat najbolj prav, če sem ga polomila, sem ga pa polomila, se zgodi. Otroke boš še lahko imela, saj si komaj 25 let stara, tudi če jih ne bi mogla imet, bi lahko posvojila kakega.

Sakul, če sta se pogovorila, da bosta brez zaščite in ko pride otrok, ga bosta vesela, potem itak ni problema. KO bo prišel, bo. Očitno tako zelo proti ni, če noče, da greš po tabletke...

eternety -> RE: Zaznamovana (19.5.2010 13:14:35)

Po tickerju sodeč imaš že enga otroka[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

TaMaSa -> RE: Zaznamovana (19.5.2010 13:28:08)

Samo tole je meni ze malo cudno.Na tickerju ze kao imas otroka,l.2008 si zelela se celo v posvojitev....na vsak nacin zgleda hoces otroka s tem partnerjem,pa naj bo vajin-ce se njemu koncno "ponesreci",ali posvojen.
Kaj ni bolje,da je moski pripravljen nanj,ze tako se ne ve ce partnerja ostaneta skupaj.Da bi pa skoraj nalasc zelela otroku le enostrsevsko druzino..[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

bomboncek1 -> RE: Zaznamovana (19.5.2010 14:01:27)

bonbonček1: prosim da mi poveš kje sodelujem da pričakuj maja II? tega nisem napisala... !.

Izvoli link:
http://www.ringaraja.net/forum/m_3953626/mpage_27/key_/tm.htm#4132355

To je staro celo leto. Torej že eno leto...kaj...? Ne razumem nič. tukaj v tem linku pišeš, da boš videla če sta bla uspešna, tu na tej temi, leto kasneje jočeš, da tvoj noče otroka.

ZARA -> RE: Zaznamovana (19.5.2010 14:07:13)

IZVIRNO SPOROČILO: bomboncek1
To je staro celo leto. Torej že eno leto...kaj...? Ne razumem nič. tukaj v tem linku pišeš, da boš videla če sta bla uspešna, tu na tej temi, leto kasneje jočeš, da tvoj noče otroka.

Jst tudi ne razumem tega najbolje.

sakuL -> RE: Zaznamovana (19.5.2010 14:10:11)

glede tickerja: ni rečeno da gre za otroka, in ne nimam (še) otrok!¨¨!!!!!

Kaj a sedaj če na kakšnemu forumu kaj pišem oz. se pozanimam... pa že prav ani a kaj? Sej sem bila na forumu hujšajmo skupaj tudi??? pa?

bonbonček!!!!!  RE: II pričakujemo maja 2009  dej mau datume prosim poglej¨! 
6.5.2009 9:49:17

Saj sem napisala, da glede na to da nisva zaščitena, pa da to ON VE! pa da je sam rekel naj ne jem tabletk (oz) jih ne grem iskat.---- kaj a sedaj pa ne smem upati?

Tudi napisala sem da skoraj vsak mesec potihoma upam, da bi vseeno kaj ratalo,...

Hvala

BUŠICA -> RE: Zaznamovana (19.5.2010 14:22:14)

Saj sem napisala, da glede na to da nisva zaščitena, pa da to ON VE! pa da je sam rekel naj ne jem tabletk (oz) jih ne grem iskat.----

kdo je tukaj nor?

bomboncek1 -> RE: Zaznamovana (19.5.2010 14:48:51)

glede tickerja: ni rečeno da gre za otroka, in ne nimam (še) otrok!¨¨!!!!!

Kaj a sedaj če na kakšnemu forumu kaj pišem oz. se pozanimam... pa že prav ani a kaj? Sej sem bila na forumu hujšajmo skupaj tudi??? pa?

bonbonček!!!!!  RE: II pričakujemo maja 2009  dej mau datume prosim poglej¨! 
6.5.2009 9:49:17

Saj sem napisala, da glede na to da nisva zaščitena, pa da to ON VE! pa da je sam rekel naj ne jem tabletk (oz) jih ne grem iskat.---- kaj a sedaj pa ne smem upati?

Tudi napisala sem da skoraj vsak mesec potihoma upam, da bi vseeno kaj ratalo,...

Hvala

IZVIRNO SPOROČILO: bomboncek1

Izvoli link:
http://www.ringaraja.net/forum/m_3953626/mpage_27/key_/tm.htm#4132355

Ma glej, konec koncev meni je vseeno. Ni pa fer, da prideš sem, pišeš nekaj, v resnici pa delaš čisto nekaj drugega. Ko človek bolj poglobljeno vidi situacijo, se zdi, kot da si prišla na to temo po odpustek zato, da bi tvojemu "naštimala otroka", po nasvete takih, ki so v resnici svoje partnerje samo malo "porinile čez rob".
Upaj, upaj, ti samo upaj. Vendar če se bo zgodilo - IN SE TUDI ŽE JE ENKRAT - bodi pripravljena tudi na to, da se bo zgodba od prvič ponovila.
Videt pa je, da se tudi ti nisi kaj dosti spremenila in niti najmanj odrasla, ker odrasla ženska po enem od partnerja vsiljenem splavu, ne upa v božičkove čudeže. Žal.

sakuL -> RE: Zaznamovana (20.5.2010 7:33:31)

bonbonček: nimaš nobene pravice nekaj obsojat, sploh pa ti meni ne boš govorila, da nisem odrasla itd. Če bi se tebi kaj takega zgodilo.... bi bila pomoj tih! vem pa da nisem edina ženska na tem planetu, k sem to naredila.
in moji stari posti nimajo popolnoma ič s tem kar sem tukaj napisala...se ti ne zdi.

Če imas pa ti prelepe življenje, da si že od rojstva preskrbljena pa imaš zdej moža in nevem 3 otroke, pa prav... nimas pa nobene pravice tukaj meni nekaj tumbit, kar sploh ni res! Kako si pa bom sama spočela otroka.. .pa sej se itk s takiimi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] ne mislim kregati tukaj gor... se vidi kdo ni odrasel !

ronja -> RE: Zaznamovana (20.5.2010 9:10:49)

se zdi, kot da si prišla na to temo po odpustek zato, da bi tvojemu "naštimala otroka"

Bombonček, po moje pretiravaš: daj mi povej, kako je možno partnerju naštimat otroka, če ga vprašaš: "A naj grem po tabletke?", pa odgovori, da ne, pa ne uporablja kondoma (na svojo željo predivdevam), pa ve, da sta nezaščitena...

MOžno je tudi, da on pravi, da še ni čisto pripravljen (kako pa 100% veš, da si, navsezadnje...), ampak to ne pomeni, da ga ne bi želel imet. Ne vem, psiha je čudna reč, veliko se nas prvi trenutek, ko smo prvič zagledali [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image], ni počutilo čisto pripravljenih, pa čeprav smo si otroka želeli in načrtovali. Sama vem, da me je prvič presenetilo, da je bilo že prvi oz. dobesedno tisti mesec, ko sva pustila kondome in se še nisem počutila čisto pripravljeno - sem bila pa vseeno vesela - in on tudi. POtem je bil ss in ko sva bila oba samo razočarana, sem vesela, da očitno sva pripravljena. Nisem pa tega vedela prej. Nismo vsi tako 100% prepričani vase, pa to ne pomeni, da smo potem slabi starši. Večina nas ima kdaj kak dvom.

Gina -> RE: Zaznamovana (20.5.2010 20:07:46)

Najbolj verjetno bi mu jaz tako zelo zelo zamerila, če bi me  silil v splav, da ne vem če bi mu kdaj odpustila oz. zelo vprašljivo je, če bi od tistega trenutka naprej sploh lahko sedela z njim v isti sobi, kaj šele hdila z njim, .....ne ne, sigurno bi se mi zdel nevreden zaupanja in nudenja varnosti, saj bi prekršil mojo prvo vrednoto - še najbolj verjetno je, da sploh ne bi šla delat splava, sploh če bi šlo za prvo dete, ker to mi pa res toliko pomeni, da noben dec ne. To je moja vrednota. Zato te nekako ne razumem.

Še manj razumem za kaj sploh gre? Vidva torej poskušata, rata pa ne zaradi težav. Ampak ker dec ni pripravljen, ne greš na umetno...a sem prav razumela? Tale tvoj je ali pač zelo ego, pa bo večno bolj ali manj najbolj sebe ljubil in bil morda celo ljubosumen na otroke, četudi jih bo imel, ali pa je toliko nezrel ta hip, da mu ni do tega iz slednjega razloga. Prvo varianto deca ne bi mogla prenašat, drugo pa ta hip, ko nimam več 25 let tudi ne. Tako da...danes res nisem od koristi z nasveti, ti pa ne zavidam situacije. Grozno mora bit si želet otroka, dec pa bluzi, telo pa nagaja. Upam da se reši samo po sebi, ker sicer se boš morala resno pogovorit z njim in se odločit tako ali drugače.  

agataema -> RE: Zaznamovana (20.5.2010 20:20:27)

Bom kratka. Strinjam se, da si morata otroka želeti oba, ne samo eden. Vendar moški, ki z mano ne bi hotel imeti otroka, ni moški ki bi ga hotela imeti ob sebi. Če bi pa od mene zahteval, da splavim otroka, potem bi mu prav hitro pokazala kje so vrata in nikakor ne bi ostala z njim. Oprosti, ampak meni to ni prava ljubezen. Vsak pač pojmuje ljubezen po svoje.

TaMaSa -> RE: Zaznamovana (20.5.2010 20:20:39)

Gina kolikor sem jaz razumela sicer ne delata striktno na otroku.Ona je jemala tabletke,zdaj jih ne vec,ker ji je on rekel,da ji jih ni potrebno.Sicer pa"pazita",on ga pred izlivom,saj veste kaj[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] In ce vseeno slucajno rata,bo ona zelo zelo vesela,on pa tudi nikoli vec ne bo predlagal splav.
Madonca sem zakomplicirala.

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>