Moyca_
|
sem se ravno hvalila kak sem končno lahko oblekla hlače št. 36, ker sem šla lahko danes sama na razprodaje- pa so mi svinje avto odpeljali, Mb-plava cona pri občini. Plačana seveda- sploh ne morem prit k sebi. Pa me moj kliče da ga je klical kolega da so nama avto odpeljali, pa ga jaz potolažim da to pa ni mogoče, ker imam avto na plavi coni-plačan. Aha, sem vidla hudiča ko sem hotela domov. Torej, pokličem tam eno redarko, pa pravi nemogoče, da so mi ga te vkradli, pokliče enega smrduha, pa parvi jaz sem klical, ker nisem moral s kolesom normalno skozi:zmeden::grrr::grrr::grrr: Halo- mi pravi, da mora biti po zakonu od stene avto vsaj 1,5 metra-pa mu pravim, da sigurno ni nikogar oviralo, saj sem sama preverila-ker to vedno naredim in tudi mama z vozičkom za dvojčke je šla lahko komot mimo. On pa meni, bla, bla, bla. Midva imava dolg avto- Vectro karavana, in če bi bila 1,5 metra od stene, bi rit avta gledala na cesto Torej on s kolesom ni moral skozi- naj se vozi po cesti saj ni tam kolesarske steze pujs grdi:pujs::pujs::pujs: Full sem jezna. Sem plačala 14,500, pa še kazen sem dobila za 20 000 (če plačam v 8 dneh 10 000-kak so p :grrr:rijazni) Svinjarija-očitno je šlo z a čisto zajebancijo, kar mi je tudi rekel oni ko sem šla avto dvignit tja in naj grem zmerit box in avto in se pritožim. Pa še rekel mi je da je danes petek in imajo redarji normo, koliko morajo na teden narediti. kazen je po členu 52, odst.2 (možno da piše 3, ali pa 4), točka 2 in zveza 6 Mi lahko katera pomaga pri pritožbi, ker se nameravam definitivno pritožit. Moj avto bi naj bil od stene 1 m. :pujs::pujs::pujs::pujs:
|