Anhelo2 -> JULČE - VIŠJE (15.7.2005 17:28:46)
|
Halo Julče!! Sem vam obljubila, da boste iz prve roke izvedele kako je na pregledu na PDP. :)- No v glavnem še ena potrditev, da je naše zdravstvo v kkk...... No razen moje osebne G., ki je res super, ampak na žalost moram sedaj hoditi v porodnišnico k tem napihnjevcem. V glavnem vsekakor še v enem kosu in mislim, da še nekaj časa. No seveda so me dali prvo na CTG, ki je celo pokazal en popadek, no hvala bogu, da je ker so me dali potem na UZ, če pa bi bil CTG brez bi pa me pač poslali kar direktno domov. No tako mi je tam ena muflasta zdravnica naredila UZ celih 15 min brez bilo kakšne besede, razlage ali kaj podobnega. Na koncu samo tisti - vse vredu - no hvala bogu, da je. Potem še k doktorju, ki je pa tam samo za to, da podpiše nisti k.... papir, seveda tudi brez besed. No v glavnem še nič posebnega ne kaže saj jaz mislim tako, ker na vprašanje, ki sem ga postavila dragemu doktorju, ali že kaj kaže je bil odgovor: kako pa naj jaz to vem - ja lupček kdo drug če ne ti!! PORAZNO!!!!! V glavnem še ena ugotovitev : UZ so različni in tisti, ki ga dela tudi. Tako, da pupe vedno upoštevajte pri vrednostih +- saj dva tedna. Ker če si G. ne nastavi dobro ko meri se lahko vseka tudi za 1 teden, tu gre za milimetre in veliko natančnost. Sedaj sem se pa res totalno razpisala, uuuu pa bi še imela, kaj za dodat pa ne bom raje. Lona upam, da boš ti imela kaj več sreče jutri. Jaz ne razmišljam več o nobenem datumu več, samo čakam in upam, da bo rakec!!!!!!! LP Buu
|
|
|
|