Kaj vas privlači, pritegne, rajca (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Spolnost

Sporočilo

Anonimen -> Kaj vas privlači, pritegne, rajca (18.5.2010 0:13:21)

Zanimajo me strasti možev, partnerjev. Kaj nabolj ljubite pri 'svojih' ženskah? Kaj vas vzburja po dolgoletni zvezi, kaj vas rajca, o čem sanjarite? Kaj bi si želeli od svojih partnerk pri seksu? Po čem hrepenite? Ali kaj pogrešate?
In dekleta, kaj se vam zdi, kako najbolje vzdržujete z vašimi partnerji čar v postelji?

Anonimen -> RE: Kaj vas privlači, pritegne, rajca (18.5.2010 0:16:48)

Zanimajo me strasti možev, partnerjev. Kaj nabolj ljubite pri 'svojih' ženskah? Kaj vas vzburja po dolgoletni zvezi, kaj vas rajca, o čem sanjarite? Kaj bi si želeli od svojih partnerk pri seksu? Po čem hrepenite? Ali kaj pogrešate?
In dekleta, kaj se vam zdi, kako najbolje vzdržujete z vašimi partnerji čar v postelji?
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

.

Anonimen -> RE: Kaj vas privlači, pritegne, rajca (18.5.2010 1:15:08)

Zdolgočaseno se valja po kavču in gleda limonado. Beda. Špilam igrce, padem not, sem in tja pogledam na njeno raztegnjeno truplo. Beda. Zašpilam znova in znova in padem not sam da je ne gledam. Lahko bi vstala in prišla za hrbet, akcija je in nebi je sploh opazil. Dvignila bi krilo, spodnjic nima. Zajahala bi me. 

Stran: [1]