Poganjalec Motta-hoppop (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema



Sporočilo


krtek 1 -> Poganjalec Motta-hoppop (17.5.2010 21:43:36)

Ga ima katera?Za kakšno starost otroka je primeren?Mi smo ga kupili našemu skoraj dveletniku in ne vem ali je morda še premajhen.Z prstki seže do tal in se tudi nekaj metrov pelje sam,ampak ne vem,bi moral z celim podplatom stati na tleh,ali je dovolj samo prstki.Kako dolgo potrebujejo,da "pogruntajo"kako to gre?Naš je sicer še majhen,ampak kar velik za svojo starost in ker vidi starejšega bratca na velikem kolesu mu je zalo zanimiv in ga trikolesnik ne zanima.




livia -> RE: Poganjalec Motta-hoppop (18.5.2010 8:20:01)

Načeloma se otrok na teh poganjalcih počuti bolj varnega, če doseže z obema nogicama s celim stopalom do tal. Če pa ni tolk ziheraš, mu bodo pa lahko že prstki dost.
Ti ga kar spodbujaj, nikoli ni prezgodaj. Ti poganjalci so od 2 let naprej oz ko otrok doseže.

Mi imamo doma like a bike, pa še ne doseže tal naša 2 letnica.

Ne vem iz kakšnega materiala je tale vaš in če se da nastavljat nišino sedeža, ampak eni starši naredijo dodatno luknjo, da gre sedež še malo nižje za prve začetke.




jajula -> RE: Poganjalec Motta-hoppop (19.5.2010 23:15:28)

probajte znižat tako da bo dosegel s celim podplatom tla,ker se bo lažje prevažal/odrival, pa še bolj stabilen bo




krtek 1 -> RE: Poganjalec Motta-hoppop (20.5.2010 22:52:41)

Hvala za odgovore,ampak ta poganjalec se ne da nižat,ker ima samo eno višino sedeža.Zdaj mu gre že malo bolje,ampak je še vedno nestabilen.Do konca poletja bo že obvladal [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Stran: [1]