|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nehale bomo s tabletkami :)
14.8.2010 10:24:37   
Anonimen
a ve ste se prej s partnerji dogovorile da nehate kt jest, ali ste jih nehale jest kr same in potem partnerjem povedale, da jih ne jeste več?

(odgovor članu vesna_b)
  Neposredna povezava do sporočila: 76
14.8.2010 10:49:53   
Udb
Men se  zdi normalno, da se par dogovori za tako stvar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 77
24.8.2010 11:45:23   
vesna_b
tudi meni je logično, da se o tem dogovoriš s partnerjem. ker če sam nehaš, pa rata, on pa noče... ma ne vem. itak, če sta oba za, ni nobenega problema.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 78
24.8.2010 20:40:01   
anity_1
Midva sva se dogovorila o tem.

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 79
4.10.2010 21:06:28   
AinR
a so še kateri po prenehanju kt ful jajčniki boleli? kot pri močni O...bolečina je taka kot pri O, tudi v pravem času (sredi cikla) ampak sedaj me to boli že 4 dni - se mi zdi malo predolgo za O user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 80
5.10.2010 19:12:58   
krisv
AniR, ja, mene je prva dva meseca po prenehanju jemanja KT skos rahlo špikalo in bolelo. Zgleda, da pač hormoni prihajajo v ravnovesje nazaj. 

(odgovor članu AinR)
Neposredna povezava do sporočila: 81
5.10.2010 21:54:38   
anity_1

IZVIRNO SPOROČILO: AinR

a so še kateri po prenehanju kt ful jajčniki boleli? kot pri močni O...bolečina je taka kot pri O, tudi v pravem času (sredi cikla) ampak sedaj me to boli že 4 dni - se mi zdi malo predolgo za O user posted image

AinR, tudi mene je dva cikla, ko sem prenehala jest KT, fuull špikalo v spodnjem delu trebuha, pri jajčnikih.. Tako da enkrat nisem mogla niti vstat, hodit.. To je bilo samo enkrat, drugače me pa zdaj malo manj boli, boli pa.. Tako da nisi edina.. Pa moj G je rekel, da je to čist normalno.. Da je mogoče tam not zgrablo en krč.. user posted image

(odgovor članu AinR)
Neposredna povezava do sporočila: 82
26.12.2010 10:43:18   
Anonimen
malo zaprašena tema ampak vseeno...zanima me če je še katera imela psihične probleme po prenehanju jemanja kt? ne vem, ali so se mi totalno zmešali hormoni ali kaj...ampak se mi zdi kot da se mi meša. kr vsega me je strah, ne morm trezno razmišljat, kr slabo mi je od tega in včasih sploh ne morm jest... se mi pa to dogaja enkrat na mesec (za par dni) v prvi polovici cikla. tabletk ne jemljem sedaj 4. mesec...
a mislite da bo boljše ko se telo očisti  teh umetnih hormonov? ali tabletke sploh nimajo nič pri tem?

joj...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anity_1)
  Neposredna povezava do sporočila: 83
26.12.2010 18:22:57   
smeška83
Čist možno, da je tole posledica prenehanja jemanja KT, ker se hormoni pač uravnavajo. Če ne bo bolje, pa le stopi do zdravnika.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 84
27.12.2010 19:32:35   
Anonimen
tudi jaz sem imela depresivne trenutke po končanju jemanja KT. Predvsem sem imela težave s spanjem in nikoli se nisem čisto umirila-skoz sem mela občutek da nekaj zamujam/sem kej pozabila, čeprav nisem, padla mi je samozavest... bila sem izjemno čustvena, kar pomeni, da sem veliko jokala in se prerekala z možem. Ko zdej pomislim sem bla res kr precej tečnauser posted image . Moj možek je prestal preizkušnjouser posted image . No sej ni blo to skoz, bli so trenutki in trajalo je približno 3-4 mesece.
Ko zdej gor preberem se prow strašljivo sliši. Po 5 mesecih sem dobila nekako normalno user posted image in pol se je stanje normaliziralo. In zdej že 2,5 let po prenehanju se še vedno trudimo za user posted image

lp m

(odgovor članu smeška83)
  Neposredna povezava do sporočila: 85
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.