Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nehale bomo s tabletkami :) 14.8.2010 10:24:37
|
|
|
|
Anonimen
|
a ve ste se prej s partnerji dogovorile da nehate kt jest, ali ste jih nehale jest kr same in potem partnerjem povedale, da jih ne jeste več?
|
|
|
|
RE: Nehale bomo s tabletkami :) 14.8.2010 10:49:53
|
|
|
|
Udb
|
Men se zdi normalno, da se par dogovori za tako stvar.
|
|
|
|
RE: Nehale bomo s tabletkami :) 24.8.2010 11:45:23
|
|
|
|
vesna_b
|
tudi meni je logično, da se o tem dogovoriš s partnerjem. ker če sam nehaš, pa rata, on pa noče... ma ne vem. itak, če sta oba za, ni nobenega problema.
|
|
|
|
RE: Nehale bomo s tabletkami :) 24.8.2010 20:40:01
|
|
|
|
anity_1
|
Midva sva se dogovorila o tem.
|
|
|
|
RE: Nehale bomo s tabletkami :) 4.10.2010 21:06:28
|
|
|
|
AinR
|
a so še kateri po prenehanju kt ful jajčniki boleli? kot pri močni O...bolečina je taka kot pri O, tudi v pravem času (sredi cikla) ampak sedaj me to boli že 4 dni - se mi zdi malo predolgo za O
|
|
|
|
RE: Nehale bomo s tabletkami :) 5.10.2010 19:12:58
|
|
|
|
krisv
|
AniR, ja, mene je prva dva meseca po prenehanju jemanja KT skos rahlo špikalo in bolelo. Zgleda, da pač hormoni prihajajo v ravnovesje nazaj.
|
|
|
|
RE: Nehale bomo s tabletkami :) 5.10.2010 21:54:38
|
|
|
|
anity_1
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinR a so še kateri po prenehanju kt ful jajčniki boleli? kot pri močni O...bolečina je taka kot pri O, tudi v pravem času (sredi cikla) ampak sedaj me to boli že 4 dni - se mi zdi malo predolgo za O AinR, tudi mene je dva cikla, ko sem prenehala jest KT, fuull špikalo v spodnjem delu trebuha, pri jajčnikih.. Tako da enkrat nisem mogla niti vstat, hodit.. To je bilo samo enkrat, drugače me pa zdaj malo manj boli, boli pa.. Tako da nisi edina.. Pa moj G je rekel, da je to čist normalno.. Da je mogoče tam not zgrablo en krč..
|
|
|
|
RE: Nehale bomo s tabletkami :) 26.12.2010 10:43:18
|
|
|
|
Anonimen
|
malo zaprašena tema ampak vseeno...zanima me če je še katera imela psihične probleme po prenehanju jemanja kt? ne vem, ali so se mi totalno zmešali hormoni ali kaj...ampak se mi zdi kot da se mi meša. kr vsega me je strah, ne morm trezno razmišljat, kr slabo mi je od tega in včasih sploh ne morm jest... se mi pa to dogaja enkrat na mesec (za par dni) v prvi polovici cikla. tabletk ne jemljem sedaj 4. mesec... a mislite da bo boljše ko se telo očisti teh umetnih hormonov? ali tabletke sploh nimajo nič pri tem? joj...
|
|
|
|
RE: Nehale bomo s tabletkami :) 26.12.2010 18:22:57
|
|
|
|
smeška83
|
Čist možno, da je tole posledica prenehanja jemanja KT, ker se hormoni pač uravnavajo. Če ne bo bolje, pa le stopi do zdravnika.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?