Ploha -> RE: kolonija in morje (17.5.2010 19:15:28)
|
Pozdravljena! Jaz sem hodila v te kolonije, preko zdravsta. Hodili pa smo v Novigrad/Pineta. Sem pa hodila od 3 do 15 leta. Tam sta 2 stavbi, za punce in za fante. Vmes je jedilnica. Pa zraven igrišča in plaža. Men je blo takrat, ko sem hodila zelo všeč. Dopoldne smo imeli razne interesne dejavnosti, pa zjutraj telovadba, potem zajtrk in po dejavnosti malca, potem plaža, po kosilu počitek in popoldne spet malo plaže, če je bilo slabo vreme smo bili v skupnih prostorih in smo se igrali kake igre. Zvečer pa je bil ponavadi kakšen tematski žur. Aja, "seboj smo imeli" tudi zdravnika v primeru nezgod in drugih težav. Vzgojitelji so sami mladi, luštni fantje in dekleta... Takrat smo hodili za 14 dni, tudi sem bila po 1 mesec skupaj dol, a to mi je blo pa že malo preveč, sem le pogrešala domače. Pri 2 letih sem šla skupaj z mami na Debeli rtič, šli smo za 6 tednov. Tudi preko zdravstva. Kaj in kako se pa itak noben več ne spomni...pa itak je to že takooo dolgo nazaj, da se je verjetno marsikaj spremenilo. Upam, da sem ti kaj pomagala, če pa te še kaj zanima pa kr prašaj [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|