Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pay pal -nakupovalke pomoč prosim 17.5.2010 12:09:10
|
|
|
|
Meggi
|
Na hiter pogledala... če imam klik NLB.. ne bom imela velik dela in komplikacij?
|
|
RE: Pay pal -nakupovalke pomoč prosim 17.5.2010 12:10:59
|
|
|
|
moci
|
itak ni komplikacij samo rabiš master card, viso ali american express, če se ne motim
|
|
|
|
RE: Pay pal -nakupovalke pomoč prosim 17.5.2010 14:32:03
|
|
|
|
Naja31
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meggi Na hiter pogledala... če imam klik NLB.. ne bom imela velik dela in komplikacij? Klik nima veze s tem. Moraš imeti kreditno kartico,ki jo prijaviš v pay pal. Pay pal nato verificira to kartico in jo lahko začneš uporabljati.
|
|
|
|
RE: Pay pal -nakupovalke pomoč prosim 17.5.2010 14:38:47
|
|
|
|
HuAnita
|
Meggi, imaš po moje podoben problem kot jaz - nimaš kreditne kartice Meni je vedno sodelavec naročal prek e-buya, pa sem mu dala ke$ v živo, le neke dvd-je in luči sem iz Nemčije naročala, pa sem šla na pred-naročilo oz. predplačilo ---- sva plačala vnaprej celotni znesek, tako da so se le opogumili in prodali v 'vzhodno Evropo'
|
|
|
|
RE: Pay pal -nakupovalke pomoč prosim 17.5.2010 15:06:11
|
|
|
|
Meggi
|
Ups to bo pa šit... moj ima sicer Viso.. a ne razumevanje za moje želje
|
|
RE: Pay pal -nakupovalke pomoč prosim 17.5.2010 16:20:51
|
|
|
|
ellie
|
hehe...moj mož pa niti ne preverja, za kaj zapravljam imam tud njegov amex pri paypalu...res pa da večinoma naročam za otroka. Drugače se mi pa zdi super zadeva, do zdaj še nikoli nisem imela problemov. Ogromno naročam pri nemškem amazonu in vse plačujem preko tega.
|
|
|
|
RE: Pay pal -nakupovalke pomoč prosim 17.5.2010 21:20:42
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meggi Ups to bo pa šit... moj ima sicer Viso.. a ne razumevanje za moje želje Moj ma tud mastercard, sam ga imam jaz v bistvu
|
| Stran: [1] |
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.