|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: talenti
17.5.2010 20:26:31   
zmajaz
IZVIRNO SPOROČILO: emma83
IZVIRNO SPOROČILO: marta82
Zame 1. Devilsi, 2. se težko odločim med Majo, Evo in Nino, tudi Alen je lepo zapel, ampak mi gre blazno na živce izpostavljanje familije in igranje na socialno noto.

To je pa tudi mene zmotilo, pa kako so njegovo ženo skoz prikazovali, sploh mi ni bilo jasno zakaj ženska tok joka, pa zakaj sta morala vse otroke s sabo privleči.

Se strinjam - tip res dobro poje, ampak tole tudi mene zelo moti - zakaj skos to žensko kažejo, pa da ne govorimo, da je namalana ko maškara. user posted image  To me potem vse skupaj prav odbija.

Ta večja: 05.01.2008
Ta mali: 01.05.2009

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 26
17.5.2010 20:27:49   
zmajaz
IZVIRNO SPOROČILO: marijaa

meni je tudi žal za Nino.In me tudi zanima po kakih kriterijih jih razvrščajo v  te oddaje? Žreb ali oni? Ker v tej je bilo ogromno odličnih, v naslednji pa razen Maje, ki ima rahlo črnski glas, nikogar posebnega, no pa morda še jodlarka.

Ja - naslednjič je prava beda proti temu včerajšnjemu polfinalu. Škoda, da nista Maja in Nina v tisti skupini, ker bi zagotovo obe šli naprej, samo tu je pa bila prehuda konkurenca.

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 27
17.5.2010 21:12:55   
picola1

IZVIRNO SPOROČILO: emma83
sploh mi ni bilo jasno zakaj ženska tok joka, pa zakaj sta morala vse otroke s sabo privleči.

Ima že svoj razlog, ane (da tolk joka)? Jst tut velikokrat jokam pa me drugi ne razumejo. Sem pač bolj čustvena, sploh kadar gre za mojega moža...
Mogoče so pa prišli kot družina pa sem pač spadajo tut otroci...jebi ga...jih je pač tolk. A ti bi pa enga doma pustila al kako...sam, da ne bi vseh vlekla s sabo? Joj, s čim se vse ne obremenjujete...Oddaji je naslov Slovenija ima talent...torej glejte na to, kako človek poje oz. počne kaj drugega...če že mediji ne morejo mimo tega. Zgražate se nad tem, da kako lahko tolk kažejo njo pa skos povdarjajo vse razen njegovega talenta...same pa vseeno ne zmorete iz tega kalupa...
Kr neki...

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 28
17.5.2010 21:37:04   
Anonimen
Kar pa je pri meni pustilo vtis, je to,da pri vseh dosedanjih nastopajocih polfinalistih, ni kamera med nobenim nastopom, toliko kazala bliznje oz sorodnike nasopajocega kot pri Alenu.

Sicer je zelo mozno,da bom pocila mimo ,ker ne kupujem Lay in podobne revije ampak na casopisnih policah, se spomnim,da sem npr videla na naslovnicah Maestro in Alena in oba sta kot absolutna zmagovalca sla v finale.

Pa naj kdo rece,da vse skup ni zrezirano. Ja pa ja user posted image

(odgovor članu picola1)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
17.5.2010 22:20:02   
maya2
Ja tudi jaz sem razmišljala kako različno poročajo o tekmovalcih, o nekaterih ni nikjer nič, nekatere pa povsod omenjajo user posted image user posted image user posted image Medijsko pokrivanje je zeloooooooo pomembno in mislim da tudi zato gredo vedno naprej njihovi 'favoriti'. Sicer pa:  v Sloveniji moraš biti na dnu, revček, pol se folku zasmiliš in glasujejo zate.... ni važno kaj je v hiši, samo da je fasada nikakršna .... pa si zmagovalec ...............

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
18.5.2010 7:59:25   
*miska.mcc*
Ima že svoj razlog, ane (da tolk joka)?

oooo jaaaaa....seveda ga ima!user posted image

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 31
18.5.2010 8:26:59   
mojamura

jaz bi pa čestitala alenu ter devilsom (za njih sem navijala)

zanima me koliko pa vi kaj glasujete? sprašujem zato, ker je en glas 1,99 €.

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   [Brisano sporočilo]
18.5.2010 8:38:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mojamura)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
18.5.2010 9:14:27   
picola1

IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc*

Ima že svoj razlog, ane (da tolk joka)?

oooo jaaaaa....seveda ga ima!user posted image

Sem čakala, kdaj se boš oglasila.
Verjamem, da veš več kot jaz...samo verjemi, da še zdaleč ne veš vsega oz. najbrž veš predvsem to, kar se govori. Najbrž se tudi o tebi kaj govori pa veliko od tega ni res ali pa je napačno interpretirano.
Mal manj se obremenjevat z drugimi pa bo...
Kar se pa tiče medijev...pa a ste šele zdej ugotovile, da pač tako je? user posted image Mediji so največ-ponavadi je tako, kot oni 'rečejo' oz. za njimi stojijo ljudje, ki narekujejo tudi njim...Zato se s tem obremenjevat nima smisla. Žal.

Neposredna povezava do sporočila: 34
18.5.2010 9:27:43   
zmajaz
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura
jaz bi pa čestitala alenu ter devilsom (za njih sem navijala)
zanima me koliko pa vi kaj glasujete? sprašujem zato, ker je en glas 1,99 €.

Jaz sem do zdaj glasovala samo 1x - za svojega favorita, pa v finalu bom še 1x glasovala zanj. user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 35
18.5.2010 9:31:30   
*miska.mcc*
picola....bom probala bit ne - nesramnauser posted image .
samo, smili se mi alen. ker verjamem, da je delaven, posten in talentiran... kolkor pa poznam zensko(osebno), pa si skoraj upam dati roko v ogenj, da ce slucajno zmaga(mu privoscim iz vsega srca), da mu po pobrala denar, pustila otroke in spi***la.user posted image

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 36
18.5.2010 9:34:02   
*miska.mcc*
lahko tudi utemeljim zakaj tako mislimuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 37
18.5.2010 9:41:32   
picola1
Lahko utemeljiš...čeprav me niti ne zanima...user posted image (sem pa prepričana, da marsikoga drugega). Ker se s temi stvarmi ne obremenjujem...Mi ni pomembno, pomembni so mi ljudje v moji bližini pa še to se odvajam od tega, da me firbec matra in da sodim o tem, kaj narobe delajo v svojem življenju.user posted image

Drugače pa glede te ženske...-živi bili pa videli (al nekej takega), pravijo južnjaki. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 38
18.5.2010 9:44:11   
RAKICA2007
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc*

lahko tudi utemeljim zakaj tako mislimuser posted image

pa daj... tebe zelo rada prebiram user posted image  user posted image

Žal mi je Maje in ne bi mi bilo nič žal, če Alen ne bi šel v finale user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 39
18.5.2010 9:49:23   
*miska.mcc*
ok, kratko in jedrnato

tisti, ki vas ne zanima, ne berite!!!user posted image

ker je to že 2x naredila!

(odgovor članu RAKICA2007)
Neposredna povezava do sporočila: 40
18.5.2010 9:51:59   
RAKICA2007
saj se mi je zdelo da bo nekaj takega...
k pa dnarja zmanjka... pa prleze nazaj kt polulan cucek -predvidevam...
poznam podobno zgodbo user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 41
18.5.2010 9:55:50   
*miska.mcc*
ne, rakica....novega naivneza si najde.user posted image
ceprav je njen prvi prvi moz se vedno noro zaljubljen vanjo.(kolega od mojega fotra)

sam se to....se ne morem zadrzat!

tole zdaj, ko je socialna vzela rejenko. da si je tamala zmislila....navaden bulšit!

krvava je šla v šolo. to mi je pa povedala sestra. (njena svakinja je soseda od te happy familly)

< Sporočilo je popravil *miska.mcc* -- 18.5.2010 9:57:21 >

Neposredna povezava do sporočila: 42
18.5.2010 9:56:53   
*miska.mcc*
...

ocitno mi danes nekak ne gre preklapljanje med forumi in temamiuser posted image

< Sporočilo je popravil *miska.mcc* -- 18.5.2010 9:58:27 >

Neposredna povezava do sporočila: 43
18.5.2010 10:13:15   
ksenjak
Jaz sicer ozadja ne poznam, mi je pa čudno, da ena babnica po treh mesecih poznanstva svojemu fantu za 18. rojstni dan "podari" poroko (to je sama dejala v intervjuju). Pa ne me narobe razumet, tudi sama imam mlajšega pa mi kaj takega ne bi prišlo na pamet, sploh če bi šlo za osemnajsletnika.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 44
18.5.2010 10:13:27   
RAKICA2007
ooo kriza... samo še tole rečem... potem pa neham tole kost glodat; resnično mi je žal, da taki ljudje obstajajo user posted image user posted image user posted image

drgač... za koga pa v finalu navijate?

Neposredna povezava do sporočila: 45
18.5.2010 10:21:50   
*miska.mcc*
nimam nekega favotira...moji so izpadliuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 46
18.5.2010 10:25:20   
*miska.mcc*
samo ni mi jasno,kako si upa oseba s tako črno, grdo in goljufivo preteklostjo izpostavit javnostiuser posted image

ker tole kar tukaj pisem, je samo drobec njenega zivljenja.

ne vem...lahko nekemu cloveku tako dol visi?

Neposredna povezava do sporočila: 47
18.5.2010 10:36:22   
RAKICA2007
ni mi dalo miru user posted image  ampak tole je pa višek viškov!

http://kvak.napovednik.com/index.php/id/7414/slovenija_ima_talent-alen_vogrinec_vesel#komentarji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 48
18.5.2010 10:38:22   
RAKICA2007
miška, jah nekateri ljudje so res čudaško čudni user posted image
jaz npr. nisem perla, ampak izpostavljat se pa tudi ne grem user posted image  

mogoče pa se s tem 'hrani' kaj veš

Neposredna povezava do sporočila: 49
18.5.2010 10:39:30   
*miska.mcc*
no....socialni problem, otroci lacni....nekdo ti ponudi 40.000 €. sigurnih. in ti jih zavrnes, ker bos mogoce dobil 50.000€...user posted image

ce je res to, kar pise

Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?