leonardo -> RE: Dodatek za nego, kako dolgo (20.5.2010 16:22:20)
|
mikimiki - če bi ti kej brala, ne bi napisala kar si! - če "preveč vprašaš" anyway; kar si vprašala glede pritožbe sem ti napisala; jaz ti (oz. tvojemu otroku!!!) najprej zaželim, da za tak dodatek ne bi bilo potrebno niti vloge dajat, ker potem pomeni, da ste zdravi, da z otrokom ni nič narobe; če pa ste že med tistimi, ki prosite zanj, da vam ga dodelijo; "tehnično" sem ti napisala popoln odgovor; lahko greš pa tudi isto stvar vprašat v kakšno odvetniško pisarno, če misliš, da ti bodo rekli kaj drugega, ker je bil moj odgovor "gor vržen zastonj" glede alergij, za katere otroci dobivajo dodatke, pa definitivno nimaš pravice presojat kaj so večje in manjše alergije (a sploh veš, kakšni so postopki, za določanje večje in manjše alergije???) in že v štartu ne bi delila alergij na alergije na dlako, kikirikije pa tiste ("resne") na mleko in moko ?!?!?!? - mislim, iz katere strokovne literature pa je ta delitev??? - če si pa mislila na netoleranco na gluten (moka), potem to ni alergija ampak je zelo, zelo resna bolezen, ki se ji reče celiakija ; na mleko je pa lahko netoleranca na kazein ali laktozo ali oboje; sicer pa - saj ti že veš.... še vedno velja - upam, da otrok dobi dodatek, pa dol grem s tega foruma; škoda, da jemlješ moje odgovore za "napade", zato se boš boljše počutla, ko se "skipam"
|
|
|
|