Kerensa* -> Sezamov bolšji sejem (16.5.2010 12:48:44)
|
A katera od Vas kupuje/prodaja/menja tam in kako ste zadovoljne? Jaz sem šla danes prvič v življenju pogledat' in moram reči, da sem, celotno gledano, razočarana. Za rabljena oblačila, katerim se večinoma kar konkretno vidi, da so rabljena (da o pošvedrani obutvi niti ne govorim), ljudje pričakujejo enako ceno, kakršne imajo za nova oblačila v nizkocenovnih trgovinah a la Kik, Mana in podobno. Pa to ne za oblačila znanih blagovnih znamk, da ne bo pomote, povrhu vsega pa jih je še 1/3 razmetana po tleh in to niti ne na kakšnih odejah, temveč na golem betonu. Tudi z marsikatero igračo ni dosti bolje - scufana, polomljena na robovih, zmečkana, z nekaterih niti prahu niso obrisali, potem pa za plastičnega konjička, ki meri cca. 5 cm, pričakujejo več, kolikor nov stane v shopping centru. Presenetili (pozitivno) sta me edino ena punčka in ena mamica. Punčka mi je za en kovanec prodala prenosni CD player z dobrimi slušalkami, mamica pa nam je, ob nakupu enega avtomobilčka drugega zraven podarila.
|
|
|
|