Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kaj počnete v tem vremenu? 15.5.2010 17:45:48
|
|
|
|
marta82
|
Festival družin (samo ne vem, kako bo v tem vremenu), kopanje v kakšnih termah oz. bazenu, Hiša eksperimentov, Bumbar park (če si iz bližine MB), kino, igranje družabnih iger doma (morda s še kakšnimi prijatelji),...
|
|
RE: kaj počnete v tem vremenu? 15.5.2010 18:01:09
|
|
|
|
donat
|
jaz se kar dolgočasim in samo se bašem s hrano nikamor se mi ne da po takem vremenu
|
|
|
|
RE: kaj počnete v tem vremenu? 16.5.2010 12:53:13
|
|
|
|
hubi
|
Čim manj, tem bolj....
|
|
|
|
RE: kaj počnete v tem vremenu? 16.5.2010 13:52:58
|
|
|
|
Rubin.
|
Ufff, s petletnico se da marsikaj počet. Mi najbolj uživamo v družabnih igrah .
< Sporočilo je popravil Rubin. -- 16.5.2010 13:53:30 >
|
|
|
|
RE: kaj počnete v tem vremenu? 16.5.2010 13:55:25
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: sanasan pa malo sva bili že naokoli, pa še bi kam šli... ... skakat po lužah...
|
|
|
|
RE: kaj počnete v tem vremenu? 16.5.2010 14:39:57
|
|
|
|
muco
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: sanasan pa malo sva bili že naokoli, pa še bi kam šli... ... skakat po lužah... po blatnih lužah...
|
|
|
|
RE: kaj počnete v tem vremenu? 16.5.2010 20:22:53
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: sanasan pa malo sva bili že naokoli, pa še bi kam šli... ... skakat po lužah... to ja..zakon ali pa na tla in se z barbikami igrajte,ali pa avtke vozite
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?