Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: posteljne aktivnosti 14.5.2010 21:48:55
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: mačkicamala IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: mačkicamala ker se pa imava rada,oba komaj čakava na ponedeljek,ko pride domov. zakaj pa to povdarjaš Zato,da imaš ti zdele kej za vprašat.Sam zato saj...če pa nobeden ne bo imel nič za vprašat, bo pa forum crknu....se ti ne zdi?
|
|
RE: posteljne aktivnosti 14.5.2010 21:53:21
|
|
|
|
mačkicamala
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: mačkicamala IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: mačkicamala ker se pa imava rada,oba komaj čakava na ponedeljek,ko pride domov. zakaj pa to povdarjaš Zato,da imaš ti zdele kej za vprašat.Sam zato saj...če pa nobeden ne bo imel nič za vprašat, bo pa forum crknu....se ti ne zdi? Ja,malenkost se mi pa res zdi.
|
|
RE: posteljne aktivnosti 14.5.2010 21:54:26
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
ampak, macka, ce ti sexas samo kadar otrok ni doma, prekleto malo sexas, al pa imas mularijo v reji....
|
|
|
|
RE: posteljne aktivnosti 14.5.2010 21:57:19
|
|
|
|
mačkicamala
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* ampak, macka, ce ti sexas samo kadar otrok ni doma, prekleto malo sexas, al pa imas mularijo v reji.... Dej me mal spomni,kje sem napisala,da sexam sam takrat,ko otrok ni doma?? Napisala sem,ko spijo.A misliš,da 5 in 3 leta stara otroka pošljem v kino,da lahko midva izvajava POSTELJNE aktivnosti
|
|
RE: posteljne aktivnosti 14.5.2010 21:58:46
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: mačkicamala Napisala sem,ko spijo.A misliš,da 5 in 3 leta stara otroka pošljem v kino,da lahko midva izvajava POSTELJNE aktivnosti številke so moja ljubezen ccc....
|
|
RE: posteljne aktivnosti 14.5.2010 21:59:25
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: mačkicamala Napisala sem,ko spijo.A misliš,da 5 in 3 leta stara otroka pošljem v kino,da lahko midva izvajava POSTELJNE aktivnosti a, da jih ne?Pametno, ker kino kar drago stane, če veliko seksaš.
< Sporočilo je popravil TomTaylor -- 14.5.2010 22:00:08 >
|
|
RE: posteljne aktivnosti 14.5.2010 21:59:50
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: mačkicamala Napisala sem,ko spijo.A misliš,da 5 in 3 leta stara otroka pošljem v kino,da lahko midva izvajava POSTELJNE aktivnosti številke so moja ljubezen ccc....
|
|
RE: posteljne aktivnosti 14.5.2010 22:00:38
|
|
|
|
mačkicamala
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: mačkicamala Napisala sem,ko spijo.A misliš,da 5 in 3 leta stara otroka pošljem v kino,da lahko midva izvajava POSTELJNE aktivnosti številke so moja ljubezen ccc.... Zdej pa ziher veš,kera sem bila v prejšnjem RR življenju
|
|
[Brisano sporočilo] 14.5.2010 22:35:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: posteljne aktivnosti 14.5.2010 23:13:22
|
|
|
|
alexjera
|
Ene pač premalo seksajo in so zato nevoščljive drugim, ki jim kljub otrokom, službi in obilici dela uspeva. Tistim, ki jim ne uspeva, - same smo si krive. Tistim, ki jim uspeva, čestitam. PS. zašle ste z bistva posta.
|
|
|
|
RE: posteljne aktivnosti 14.5.2010 23:51:19
|
|
|
|
ljupka
|
Midva ko sva seksala sva se vedno zaklenila!Zdaj je že dolgo od tega sploh ne vem kako to zgleda! Ko sem bila sedaj pri G po porodu,me je vprašala za kontracepcijo,sem rekla da ne bi še! Se je pohecala da saj imam doma kontracepcijo!Smo se lepo nasmejale!Pri 4rih otrocih je ne rabim!Zdaj bosta dvojčka stara dva meseca in sem hudo zmantrana in vedno en joka,al 1,2,3,al 4,sva se že hecala da bova nekam ušla! Zadnjič sva to delala ,ko sva dvojčke naredila,to je bilo 31.7.2009 ob 7h zjutraj! Potem pa nisem več smela ker je bilo rizično! Dobro je le to da nisva še obupala!
|
|
|
|
RE: posteljne aktivnosti 15.5.2010 8:03:20
|
|
|
|
alda
|
Ljubka .. dobra si oz. sta.... Naša šjora ni nikoli prekinila akcije, sine pa je enkrat petelinji zajtrk, Ma je bil tako posrečen/okol 2l in pol je imel/, pride not, se ustavi: Se že igrate? Jaz bi se tudi... in že je bil na postelji med nama! Ma čeprav se vedela, da mali itak nič ne šteka, mi je blo kar fajn nerodno!
|
|
RE: posteljne aktivnosti 15.5.2010 8:36:17
|
|
|
|
viroza
|
Kaj so že to posteljne aktivnosti?
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?