kristinaj -> RE: kdaj drugič v porodnišnico? (14.5.2010 9:26:52)
|
v prvo je trajalo cca 4 ure, sem bila čez rok in sprejeta v drugo pa sem bila ravno tako čez rok, dopoldan še na kontroli v porodnišnici, tudi iz razloga ker je čepek se izločil in je dr rekla, da popadkov še ni, se pripravlja in da me vidi da bi rada šla domov, glede na to da sem iz gorice naj grem... ker je bila mala pri mami smo se še tam ustavili in bili tam... kosilo mi ni šlo, ker me je že nekaj bolelo a sem čakala, da dobim popadke, ki jih v prvo nisem imela dokler mi voda ni odtekla, je bila samo bolečina brez stopnjevanja in prenehanja in to od zjutraj, rodila sem pa ponoči ..... po kosilu je šla mala spat ja z pa na kavč,kjer sem imela ene par popadkov, z vzponi in padci bolečine a nisem dala neke pozornosti.. kar naenkrat pa odteče voda, se preoblečem in gas v porodnišnico, kjer sem imela še enega v dvigalu, enega po britju, brez klistirja, in takoj na mizo porivat, še ene 5x sem porinila in je bil mulo zunaj.... dobro da so naši ene pol km oddaljeni od porodnišnice, ker če bi šla domov bi rodila v avtu :=))) pa je samo 5 km od bolnice.. vse skupaj od odteka vode dokler nisem rodila je trajalo manj kot uro... ko sem klicala mamo da imajo vnuka je samo rekla, kako, že, ma sej si komej šla... v bistvu nekih opozorilnih popadkov nisem imela tako, šla sem kadar mi je voda oddtekla...
|
|
|
|