Kinokija
|
Ojla sladke bejbe, KJE STE ???? :kuza: Alja, iskrene čestitike za črpalko, dolgaaaaaaaaa je bila borba za to, mar ne. Fuuuuuul ti privoščim trebušček, tak nosečniški, da ne bo pomote :)- Jaz osebno komaj čakam, da vržem to ropotijo dol s sebe, računam po koncu dojenja, pa ne zato, ker črpalka ne bi bila v redu, ampak ker sem imela z lantusom super urejen cuker, bolj sem se reda držala, tkole se pa samo razvadiš. pa še blazno me moti, še vedno ne vem, kam naj jo dam, pa ponoči. Ampak jaz nisem ti, če bi imela take težave kot ti, ne bi niti za minuto razmišljala o teh stvareh. Jaz sem kotaleča se žoga, barbapapa, želva, daleč od kake šlank postave. Zredila sem se že za 15 kg, pa še nič ne kaže, da se bo ustavilo :(( Komaj čakam, da bo vse mimo, nisem jaz neki vojni heroj, da bi take stvari, kot so bolečine , prestala brez strahu, še k zobarju si ne upam it, ampak zdej ej prepozno, da bi se premislila, ven bo :duda: pridit, a ne 8) Pogrešam kako javljanje naših sladki mamic, kaj vas je vročina čist pokopala?? LP Kinokija :nosecka: 31 t
|