hillmagic -> RE: kečap in pretečen rok (16.5.2010 20:39:42)
|
Torej, pobralo se nas ne bo če pojemo kečap pa čajčk spijemo. Ja na vsake toliko časa nas pocrkljajo z paketom hrane V katerem so čisto osnove stvari (4 l mleka, sladkor 2 kg, moka 2 kg, 1 l olje, 2 kg testinine in rižek, pa konzerva rib pa KEČAP ki mu je rok pretek pa čaj ki mu je tudi... Tudi meni je bilo hecno da ti dajo nekaj kar že več kot mesec ni kao uporabno....Če se nam to zgodi v trgovini kjer delam nas fino po žepu udarijo oz. cel koletiv..Tako da kot nori gledamo roke, da ja ne bo kaj pretečeno. Res je da se podarjenemu konju ne gleda v zobe...in sem hvaležna za ostale stvari ki so bile še dobre...čeprav osebno take robe nebi dala naprej ne v trgovini in ne v dobrodelnih ustavnovah če bi tam delala. Moram povedati, da se kar dogaja da so stvari čez rok. Eni to opazimo drugi pa ne. Spomnim se da so pozimi na RK talali SEPTOLETE tabletke za grlo z rokom do septembra 2008 hehehe... drugače pa živimo OK...nč nam ne manjka...družina je skupaj. Karuna pa Krishna sta taboljš prijatelja in skupaj spita pa se zbujata pa igrata pa kosilo kuhata pa slovenščino vadita...medtem ko jaz delam cele dneve...da zaslužim za najemnino in stroške...prej sem bila jaz sama s karuno...sedaj sta pa ona dva veliko sama...nekako je kar ok za začetek in upam, da se bo tudi njemu odprla poklicna pot ..da bom lahko manj delala oz. da se tudi to razdeli na dve normalne službe... da bomo malo več skupaj... ni se za pritoževati .... Življenje gre naprej če se sekiraš ali ne. Ustaviti se in biti hvaležen za to kar je....je moja nova lekcija...Vsak dan malo pozabim... in vsak dan se spomnim ...da imam v bistvu vse kar rabim ... Evo to je to kečap story.... Lepo bodite [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|