barni
|
Ali imate kak recept, kako "ukiniti" nočno zbujanje naše 2,5 letnice? Saj ni tako hudo, bi mi pa pasalo vsaj 3x na teden prespati celo noč po 2,5 letih. Običajno se zbudi kake 2x na noč. To zgleda tako, da v posteljici vstane, pokliče mami, pridem tja, ji rečem uleži se, nočka je, se uleže in zaspi nazaj. Vse skupaj traja kako minuto max. dve. Ampak dovolj, da se jaz zbudim in potem zelo težko nazaj zaspim. Tudi zjutraj se zbudi ravno okoli 5. ure, jaz pa moram potem čez 45 minut vstat in it v službo. Tako imam zelo razbito noč. Že od nekdaj se zbuja ponoči. Morda kaj sanja, ne vem, je pa res, da se velikokrat zbudi ob istem času ponoči, kot bi imela timer. Očija ne spusti blizu in če je šel kdaj on, se je drla ko jesihar (smo že probali da se je pač drla, resnično drla 45 minut, ves čas, človek ne bi verjel, če ne bi bila zraven in potem sem opustila ta projekt, da pride oči, ker ni imelo učinka, smo bili potem vsi utrujeni in znervirani). Če pridem jaz, brez besed se uleže in nazaj zaspi. Kako bi to lahko uredila? Ker tudi sicer zgodaj vstane, če spi do 6:30 je že praznik. Pa ni važno kdaj gre zvečer spat (19:45, 20:15, 21:00), vse smo že sprobali. Je katera rešila tole zbujanje na kak način, ki bi ga lahko delila z menoj?
|