|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   oktobrčice
15.7.2005 7:23:47   
uma
Končno sem spet prišla do interneta. Ta teden se vse odvija blazno hitro. Kot Udb sva tudi midva včeraj zaključila MŠ. Tako sem večino časa preživela v Nm in nisem mogla nič gledat na RR. Moram rečt, da sem pogrešala vse:((:(( Človek res lahko postane "odvisen".

Drugače pa se pripravljam na jutrišnje potovanje na šoping v Avstrijo. Baje da bo slabo vreme- spet. :hudicek:
Moj :modri: brca in brca in brca- bolje da tako nadaljuje, ker če bo spremenil svoj tempo bom še zaskrbljena. Včeraj ponoči mi pa še spati ni dal.Bolje da se že zdaj navadim, kaj?!

Danes bo lep sončen dan. Kako ga boste preživele?
Kjerkoli že ste imejte se lepo.

Pozdravčki! :rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   oktobrčice
15.7.2005 7:46:21   
KIRA
živijo!
da se tudi jaz javim, da me ne boste razglasile za pogrešano....
v torek sem bila na pregledu, moj izcedek je baje nekaj normalnega, le da je malo močnejši kot običajno, tako da je vse o.k. se mi ni treba nič sekirat. od začetka nosečnosti pa do sedaj se nisem nič zredila, krvna slika je o.k., pritisk tudi. sem bila pohvaljena, ker tako pazim nase.
drgač pa smo se za naslednjič spet zmenili za UZ - 29.7. sem naročena, ker bo avgista moj G na dopustu. sedaj, pri naslednjem pregledu bom tudi dobila papirje za CSD, ker grem tokrat malo prej na porodniško (namesto 28 dni kot prejšnjič, sedaj 42 dni), da ne bo tako velik izpad, pa na zavod se mi ne bo treba prijavljat tačas....
drgač pa sem v glavnem te dni nadzorni pri delih na bajti oz. kopalnici, pa glavo si razbijam, kaj in kako kupiti moji punčki za 1. RD, ki ga bo imela prihodnji mesec....

lep pozdrav vsem in pridno božajte svoje bušije.

(odgovor članu uma)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   oktobrčice
15.7.2005 7:49:06   
bebika
Dobro jutro punce!
Midva sva zelo vredu. Žalost me je minila - hvala za tolažbo nalin. Moram avm povedat da sem včeraj od kolegice dobila dva žaklja cunjic št. 56 in 62. Vse je tko lepo, da sem še celo noč sanjala o teh cunjicah. Joooooooooj kako že komej čakam, da bom prala, likala....pa seveda potem tudi oblačila svojega :duda: .
A boste šle danes kej po razprodajah - cunje vrjetno ne boste kupovale, ali pač. A katera ve, če so cunjice za dojenčke tudi kej znižane?
Lep dan še naprej!

bebika :nosecka: 25t:duda:

(odgovor članu uma)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   oktobrčice
15.7.2005 7:57:53   
pi
Dobro jutro,
da se še jaz po dolgem času malo javimm.
Tudi jaz se počutim še kar vredu, moji :roza::roza: veselo brcata, tako da je včasih že bolj neprijetno in boleče kot prijetno. Kilogrami ? Groza. Zredila sem se za 14 kg, v zadnjih 4 tednih sem pridelala kar 5 kg. Če bo šlo tako naprej bom prišla do + 30 kg. Kako vam uspeva, da se tako malo redite ?

(odgovor članu uma)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   oktobrčice
15.7.2005 8:07:13   
nana 27
Živjo!

Kira, jst ne morem verjet :zmeden2: , da se nisi nič zredila. Je bilo tako že v prejšnji nosečnosti?

Mene tudi zanima, če je kaj popustov na otroške cunjice. Ali bodo popusti v H&M? Komaj čakam, da začnem z resnim šopingom.

Lep dan vsem!

(odgovor članu uma)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   oktobrčice
15.7.2005 8:09:09   
AKŠ
joj Kira - nč zredila???? HUDOOO!!!!! :bravo:

(odgovor članu uma)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   oktobrčice
15.7.2005 8:21:44   
Tejčika
kako nič zredila? :zmeden:

Pi, nič sekirat, jaz sem se zredila 12 kg, pa imam samo enega sončka v trebuščku:-))))):sloncek:

(odgovor članu uma)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   oktobrčice
15.7.2005 8:43:56   
nana 27
Ja jst sem tudi to brala. Ah, danes je tako veliko stvari napisanih, da sploh ne vemo več, kaj je prav :zmeden: Na med.over.net-u sem brala od programiranja v maternici in od takrat se tolažim, da kilce v mejah normale le koristijo :duda:

Če je bila Kira pohvaljena od zdravnice, je verjetno vse v najlepšem redu.

(odgovor članu uma)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   oktobrčice
15.7.2005 9:24:25   
žlička
ojla punce........petek, za tiste ki delamo je to le nekaj lepega

zanima me o MŠ, recimo v Ljubljani imajo 10x, v Domžalah je 5x oz.6x, kako je v NM? me skrbi da ne bom česa zamudila?:)-:)-:)-

lep pozdravček vsem.....

(odgovor članu uma)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   oktobrčice
15.7.2005 9:30:32   
KIRA
nana - jaz sem že itak bolj okrogla, bolj rubensove postave, pa mi je blo pridobivanje kg med obema nosečnostima prišparano... 9nebesa
sem pač navajena pazit, kaj jem...:rozica:

(odgovor članu uma)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   oktobrčice
15.7.2005 9:32:04   
KIRA
sicer pa moram priznat, da sem se ravno tega najbolj bala - da bojo kake kilce spet gor šle (pred leti sem imela težave s ščitnico in sem se v 2 letih zredila 2x po 12 kg).
sedaj pa sem nadvse navdušena, da so kilce tam, kjer so ble. pa moj G tudi. 9nebesa

(odgovor članu uma)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   oktobrčice
15.7.2005 9:35:11   
Udb
žlička, v NM so 4 predavanja (v porodnišnici), za zdravstveni dom pa ne vem! Zveš kdaj priti v bolnico, kako poteka porod, vidiš porodno sobo, povejo kako potekajo tisti dnevi ko si po porodu v bolnici...in to je to! Nič o negi, ali kaj podobnega! :zmeden:

(odgovor članu uma)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   oktobrčice
15.7.2005 9:48:23   
žlička
hm, zakaj nimajo kaj bolj podrobno, vsaj prvič, ko še nič ne veš in je fajn, če ti kdo kaj pove, saj obstajajo knjige in revije, samo šola je pa le šola:zmeden2:

(odgovor članu uma)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   oktobrčice
15.7.2005 9:58:09   
nana 27
Imaš pa res luštno punčko! Saj je ta na slikci zraven tvojega imena?

Ali ti ščitnica še kaj nagaja?

Meni je pa tole vreme tako všeč. Sonček je, normalna temperatura :bravo::bravo::bravo:

Moj :duda: je pa danes zelo miren :zmeden: Upam, da začne kmalu "migat"

(odgovor članu uma)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   [Brisano sporočilo]
15.7.2005 10:21:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu uma)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   oktobrčice
15.7.2005 11:02:39   
KIRA
ja, viktorija ji je ime. pa če lahko verjamem mojemu G, bomo mel še eno.9nebesa
sem zdaj v dilemi glede imena. za fantka imam ime še od prej prišparano, za punco pa se sedaj nekako ne morem zjasnit. premišljujem o imenu Zojy ali Zoya, ali pa Evelin. Če se ne bova mogla zedinit, je še vedno lahko kaka Valerija ali kaj takega..

ščitnica pa zaenkrat da mir. hvalabogu, ker bi si jo lahko s hormoni, ki sem jih dobivala pri viktoriji (IVF), totalno sfušala. sem pač reskirala..

(odgovor članu uma)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   oktobrčice
15.7.2005 11:17:37   
SANJA2
živjo! midve z mojo pikico sva ostali danes doma, ker sem se slabo počutila. Moram rečt, da mi je bilo totalno zoprno hodit k zdravniku in ga prosit za 2 dni bolniške.... Nisem navajena, da sem doma ob slabšem počutju... ampak moj:love: me je kregal, da taka ne moram hoditi okoli in da naj bom lepo doma. Moja pikica brca veliko več, če sem doma... kot pa v službi, kjer je situacija dokaj stresna:) Kilogramčki se lepo kopičijo:((( vsak me debelo pogleda, ko rečem, da je rok 2. oktober.

lepo se imejte in uživajte!!

(odgovor članu uma)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   oktobrčice
15.7.2005 11:19:16   
SANJA2
še to. V materinsko šolo gremi 1. avgusta v LJ. Gre še katera takrat?

(odgovor članu uma)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   [Brisano sporočilo]
15.7.2005 11:31:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu uma)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   oktobrčice
15.7.2005 11:31:46   
Udb
Kako ste punce?

Jaz sem danes tako nekam žalostna. Moji najboljši prijateljici je namreč včeraj G na NS rekel, da je v rizični skupini in da mora še na dodatne preiskave. In na to mora zdaj čakati 2 tedna!! Si predstavljate, da moraš 2 tedna živeti z mislijo, da je z otročkom lahko nekaj hudo narobe??????? Kako ji naj pomagam? A obstaja kakšna tolažba???

(odgovor članu uma)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   [Brisano sporočilo]
15.7.2005 11:31:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu uma)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   [Brisano sporočilo]
15.7.2005 11:53:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu uma)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   oktobrčice
15.7.2005 13:03:57   
sminc
Udb, to je res grozno. Si niti ne upam pomislit, če bi meni rekla kaj takega. 2 tedna pekla.
Vse kar lahko narediš je, da ji stojiš ob strani in jo razumeš, njene skrbi, dvome.
Kliše je beseda "razmišljaj pozitivno", a mislim, da ji s tem, ko ji stojiš ob strani, jo poslušaš, razumeš,... vsaj malo usmeriš v pozitivno razmišljanje.
S tem ko je "padal" v rizično skupino še ni vsega konec. Kasnejše preiskave lahko in dostikrat tudi pokažejo, da je vse ok.
Prebroditi pa je potrebno seveda to obdobje. Najslabše je "ne vedeti".
Pa reci ji, da tudi me tukaj mislimo nanjo in držimo pesti, da bo vse u redu. Veliko pozitivne energije ji pošiljamo. :angel::angel::angel:

:rozica:

(odgovor članu uma)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   oktobrčice
15.7.2005 13:05:57   
uma
Spet sem pisala pod sminc. :)-:)-:)-:bravo::bravo::bravo:

Bravo zame. Moram pazit. Sminc se še ni odjavila jaz pa sem pisala. No skratka pisala sem jaz- uma.

Sorry!

(odgovor članu uma)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   oktobrčice
15.7.2005 13:17:31   
Udb
Ja, ful je grozno! Že meni, kaj šele njej in njenemu :love:!!
Danes bom šla popoldne kar k njej, da ne bo sama!! Jo bom kar lepo vlekla malo na sprehod, pa na sladoled, ....sm da bo čim manj o tem razmišljala!!

(odgovor članu uma)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?