Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ko se že lih smejemo... 12.5.2010 14:48:17
|
|
|
|
ZARA
|
Kako je pa to izračunala, da ji bo uspelo parkirat tja vmes? In to bočno.
|
|
RE: ko se že lih smejemo... 12.5.2010 14:49:32
|
|
|
|
ZARA
|
Aja, za vztrajnost dobi 0.5 točke.
|
|
RE: ko se že lih smejemo... 12.5.2010 14:49:40
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
ne vem....jst sem ze 100x pogledala ta video, pa huronski smeh vsakic se zdaj ni popustil.... ko je ze od oka jasno, da je avto vecji od parkplaca
|
|
|
|
RE: ko se že lih smejemo... 12.5.2010 14:50:33
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
vztrajna pa je...to pa ja...
|
|
|
|
RE: ko se že lih smejemo... 12.5.2010 14:52:53
|
|
|
|
BUŠICA
|
in kljub da je 2 avta razbila, kar naprej...jooooj
|
|
|
|
RE: ko se že lih smejemo... 12.5.2010 14:53:34
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
IZVIRNO SPOROČILO: BUŠICA in kljub da je 2 avta razbila, kar naprej...jooooj italiani...
|
|
|
|
RE: ko se že lih smejemo... 12.5.2010 14:53:38
|
|
|
|
hektorina
|
Mene pa izraz na obrazu tega malčka, ko se iz ene sobe zalaufa v drugo - vedno spravi do smeha s solzami . Če pa tako faco naredi. Se zdi, kot da je ena polovica ubogega teleščka vsaj 15 sec za drugo... http://www.youtube.com/watch?v=lf7eUIj_iYg
|
|
|
|
RE: ko se že lih smejemo... 12.5.2010 14:56:41
|
|
|
|
BUŠICA
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* italiani... jaz mam sosedo, ki vsak dan podobno parkira svoj avto- dobro, da drugi niso v njeni bližini. ok-smešno, še bolj pa je, da je njen mož- ISTI!!!!!!
|
|
|
|
RE: ko se že lih smejemo... 12.5.2010 15:02:54
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: BUŠICA jaz mam sosedo, ki vsak dan podobno parkira svoj avto- dobro, da drugi niso v njeni bližini. ok-smešno, še bolj pa je, da je njen mož- ISTI!!!!!! Kako tak folk naredi izpit za avto, se sprašujem.
|
|
RE: ko se že lih smejemo... 12.5.2010 15:03:51
|
|
|
|
BUŠICA
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Kako tak folk naredi izpit za avto, se sprašujem. inštruktorja pošlje na Pohorje.
|
|
|
|
RE: ko se že lih smejemo... 12.5.2010 15:09:56
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* http://www.youtube.com/watch?v=u6YkqTzCGew fuuul star, ampak zame se vedno najhujsi v svoji kategoriji ma tale me je pa čist živčno nardila zdele. Pa se prov moram strnijat s 1. komentarjem tik pod videom.
|
|
RE: ko se že lih smejemo... 12.5.2010 15:18:30
|
|
|
|
Oceania
|
A ima kdo link do tiste smešnice, ko ženska stopi iz avta, si pripre obleko potem pa še v graben pade?
< Sporočilo je popravil Oceania -- 12.5.2010 15:22:53 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.5.2010 15:36:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: ko se že lih smejemo... 12.5.2010 17:39:55
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hektorina Mene pa izraz na obrazu tega malčka, ko se iz ene sobe zalaufa v drugo - vedno spravi do smeha s solzami . Če pa tako faco naredi. Se zdi, kot da je ena polovica ubogega teleščka vsaj 15 sec za drugo... http://www.youtube.com/watch?v=lf7eUIj_iYg no comment
|
|
|
|
RE: ko se že lih smejemo... 13.5.2010 9:09:00
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: hektorina http://www.youtube.com/watch?v=e7N7VKMYiC0 hahahahaHAHAHAHAhahaha
|
|
[Brisano sporočilo] 13.5.2010 9:42:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: ko se že lih smejemo... 13.5.2010 9:48:47
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 did they say there would only be female virgins? hehehe
|
|
RE: ko se že lih smejemo... 13.5.2010 9:59:26
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 did they say there would only be female virgins? hehehe nisem sploh pogledala, ker že vem, da gre za Ahmeda
|
|
RE: ko se že lih smejemo... 13.5.2010 10:02:37
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: mojamura IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 did they say there would only be female virgins? hehehe nisem sploh pogledala, ker že vem, da gre za Ahmeda tak je...AChmed the dead terorist
|
|
RE: ko se že lih smejemo... 13.5.2010 11:20:33
|
|
|
|
mačkicamala
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: BUŠICA jaz mam sosedo, ki vsak dan podobno parkira svoj avto- dobro, da drugi niso v njeni bližini. ok-smešno, še bolj pa je, da je njen mož- ISTI!!!!!! Kako tak folk naredi izpit za avto, se sprašujem. Kako ga naredi?čist preprosto...v garaži al pa v hosti.
|
|
RE: ko se že lih smejemo... 13.5.2010 12:51:46
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: mačkicamala IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: BUŠICA jaz mam sosedo, ki vsak dan podobno parkira svoj avto- dobro, da drugi niso v njeni bližini. ok-smešno, še bolj pa je, da je njen mož- ISTI!!!!!! Kako tak folk naredi izpit za avto, se sprašujem. Kako ga naredi?čist preprosto...v garaži al pa v hosti. mačkica ti to iz prve roke?
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?