Pajaca -> do kdaj so imeli dudo? (15.7.2005 10:06:18)
|
Sabila sabila..... počakaj še malo... pol pa govori. Moja nikoli ni marala imeti dude, pa sem si tokrat želela da bi jo imela. Če ima otrok dudo potem ga dosti lažje potolažiš kot če je nima... ok je razvada a kaj češ..... jaz sem si včasih prav želela... dej zagrab že to dudo da bo mir. Odvajanje pa tako... ko otrok mal že razume, ga lahko probaš odvadit s kakšno finto. Evo dve zgodbici. - sestrična jo je mela kar dolgo... pol so pa ob ljubljanco pršle račke, pa imele mlade... pa so jih hodil gledat, pa ji je mama rekla, boge račke, lej kok so mejhne pa nimajo dude, ti maš pa dudo pa si tko velka, kaj ko bi jo dala račkam... pa je gruntala in jo je vrgla... no čez dva dni je bil doma jok... pa ji je račka pisala kako se ji zahvaljuje za dudo, da zdaj njena mala račkica tako lepo pančka... pa je blo joka konec - moja teta je svojmu preprosto odrezala vrh dude, pa rekla da jo je miška odgriznla, pa jo je še cuclav, pa je še mal odrezala, pa jo je neki časa še mel, pol je pa ugotovil da to ni to, pa jo je dal stran, pa rekl so mu da za tko velke fante dud več nimajo, so ga prav lekarno pelal vprašat.. pa je tam rekla, da res nimajo.... pa je mel tud ene 5-6 let.
|
|
|
|