|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dobrga jutrčka!
15.7.2005 7:46:47   
Anonimen
:bravo::bravo::bravo:

Kaj pomeni, nimam pojma, je pa baje to neko starodavno Škotsko ime (ali pa nekje s tistega konca :ups: ), ki ga je za eno svojih junakinj v knjigi uporabila Victoria Holt... Več let nazaj sem prebrala knjigo (naslov sem že pozabila), ampak ime mi je ostalo v spominu, ker je tako originalno... Sem že pomislila, da bi svoji :roza: dala tako ime, če bo seveda :roza:...

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 51
   Dobrga jutrčka!
15.7.2005 7:49:00   
CUKRČEK
Uf, pol bi pa :duda: imel res redko ime. Moram priznat, da mi niso všeč taka imena...sem bolj za tradicionalna slovvenska imena. Kako ime mata pa še kaj izbrano za :duda:

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   Dobrga jutrčka!
15.7.2005 7:50:29   
Anonimen

Če bo :modri:, bo Robert, če bo :roza:, bo pa Manca... Ker imata ti dve imeni za mene in mojega :love: poseben pomen... Nagibam pa se k temu, da bi imel moj dojenček dve imeni... Kaj praviš? :zmeden2:

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 53
   Dobrga jutrčka!
15.7.2005 7:54:00   
CUKRČEK
Manca je pa tud moja bejbika, če bi bil pa fantek bi pa bil kak Gašper, Gregor.... Tud Robert je fajn.
KAj pa vem za dve imeni...nimam kakega mnenja...sicer ga pa vedno potem kličejo le z enim-zakaj pol dva?!?

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   Dobrga jutrčka!
15.7.2005 7:56:59   
Anonimen

Ja, to sem se tudi jaz spraševala... :ups::ups::ups:
Nič drugega ne bi imel/a kakor daljši podpis in s tem več dela... :)-:)-:)-

ravnokar me je klicala Taša... Izgubili so se v LJ, ker so "kiksnili" izvoz z obvoznice, pa sem jo usmerila v pravo smer...

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 55
   Dobrga jutrčka!
15.7.2005 8:08:08   
Anonimen
Jutro.

Waaaaaaaa, Luna, HOČEM SPAAAAAAAAAAAT! Spim tolk mal k med šolo. Obup. Ob 7:30 je :kuza: si zamisnla, da zdej bo pa ona mene grizla, se igrala in crklala. Spala je seveda pr men na postli .. sploh ne vem ne kdaj ne kako (to predvsem) je pršla na postlo (to sm ugotovila ob 3h zutri) ... sam vem, da sem jo zvečer ignorirala ...

Dons ma veterinarja :)-

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 56
   Dobrga jutrčka!
15.7.2005 8:10:46   
Anonimen

Jutro, Ribica!
Zdaj pa imaš, kar si hotela... :)-:)-:)-
Si predstavljaš, kako je potem včasih nam, ko imamo :duda:?

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 57
   Dobrga jutrčka!
15.7.2005 8:10:55   
CUKRČEK
Oj , riba, kakšnega psa pa sploh maš?'

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   Dobrga jutrčka!
15.7.2005 8:13:39   
Anonimen
Si predstavljam ja .. zato bo Riba mela tacga moža, k bo kej vstaju ponoč :)- Sem se že odločla ;)

Mam eno podivjano scrkljano beaglico :)

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 59
   Dobrga jutrčka!
15.7.2005 8:16:20   
CUKRČEK
Ti privoščim, Ribica, da takega najdeš. A ti baterijo posodim, da ga boš lažje našla:)-

A beagla maš? kul, luštna zverinca. Jaz mam pa bernskega planšarja, ki te verjetno odvaga ...ima namreč dobrih 50 kil:pujs: :kuza:

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   Dobrga jutrčka!
15.7.2005 8:19:23   
Anonimen
Hm, ma ne, ni treba :) Se bo že našu :) Sejse bo mogu. Sem optimist ;)

Jap, tvoj bi mene peljal na sprehod, ne jst njega :)

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 61
   Dobrga jutrčka!
15.7.2005 8:19:52   
Anonimen

Jaz imam pa "navadno" mešanko, ki izgleda kakor mini verzija lisičke... Je v albumu... Stara je bila 4 leta (1.maja), vzela pa sem jo v zavetišču tam nekje pri Cerknici, takrat, ko so zaprli tisto norišnico pri Mileni Močivnik... Ima depresijo, ampak je ne zamenjam za nobenega drugega :kuza: na tem svetu... Moja Avša je...

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 62
   Dobrga jutrčka!
15.7.2005 8:20:33   
CUKRČEK
Kako si se odločila za ime Luna...al ga je slučajno v rodovniku dobu?

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   Dobrga jutrčka!
15.7.2005 8:22:59   
CUKRČEK
Kerensa, ja kaj hudiča ji pa delaš, da je v depresijo padla?? Nič jasn:zmeden2:

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   Dobrga jutrčka!
15.7.2005 8:24:02   
ninca
dobr jutr punce:) jst sm še doma...pr mami na šiht, bi mogla delat pa mal štrajkam :)-

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   Dobrga jutrčka!
15.7.2005 8:24:35   
CUKRČEK
Ja, ninca, a tolk hitr te mine delat:zmeden:

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   Dobrga jutrčka!
15.7.2005 8:24:40   
Anonimen
Zbiral smo med Kiara, Lina in Alina nekak .. pol je pa lstnica napisala, da jo ona kar Luna kliče, ker je zaspanka (aja?:)-) in pol je men to postal všeč. Mogoče bi mogla bit Sonce .. bi ponoč bolj spala 8)

Nima rodovnika, ker nimata ata&mama vzrejne ocene :)

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 67
   Dobrga jutrčka!
15.7.2005 8:25:45   
CUKRČEK
Naš sicer rodovnik ima....toda pesek je tud brez tega fajn žverca.

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   Dobrga jutrčka!
15.7.2005 8:26:09   
soncece24
jutro vsem skupaj! jaz pa pijem :kava:. kaka ste kaj? kako mate vreme? v mb je sonček, danes bo baje 30 stopinj:bravo::bravo:

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   Dobrga jutrčka!
15.7.2005 8:26:24   
ninca
cukra niti ne sam dons se mi pa res ne da...morje jej že preveč blizu pa sam še o tem sanjam:) pa mami je glih šla v knigarno tko da sm free 9nebesa drgač sepa ne naveličam koj sam kaj k je skos eno in isto:zaspan:

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   Dobrga jutrčka!
15.7.2005 8:26:39   
Anonimen

Ne, ne, nisem jaz kriva...
Al' je bila taka že prej, preden je prišla k Mileni Močivnik, ker so jo morda mučili, ali pa je taka postala tam, zaradi vseh tistih tropov nesocializiranih psov in vseh mogočih ljudi, ki so prihajali in odhajali... Tega ne bom vedela nikoli... Saj na nas, domače, se je navadila... Tudi igra se z nami in se crklja in podobno... Se pa boji vsakega nenadnega ali njej nepoznanega hrupa, boji se neznanih ljudi in se noče "družiti" z drugimi psi, zunaj je vsa zmedena, niti pokakati se noče, če gre kdo mimo... In hrano iz svoje posodice vztrajno nosi v svoj spalni kotiček, ker se očitno boji, da ji bo kdo kaj vzel... Tja odnese vsak briket posebej in se potem sproti vrača po naslednjega...in naslednjega... In se sprehaja po kuhinji...

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 71
   Dobrga jutrčka!
15.7.2005 8:26:57   
soncece24
fiši, če bi bla sonce bi še manj spala, mene poglej.:)-

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   Dobrga jutrčka!
15.7.2005 8:28:35   
soncece24
kerensa, sem pogledala kužiko, svatska je. uhice ma ful dobre

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   Dobrga jutrčka!
15.7.2005 8:28:55   
soncece24
svetska, presneta tipkovnica:ups:

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   Dobrga jutrčka!
15.7.2005 8:29:26   
Anonimen

Ušesa so sploh zakon, ja... Ona je prvi in edini pes do sedaj, ki sem ga videla, da ušes ne postavi pokonci, ampak postrani, vodoravno od glave... :)-:)-:)-

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?