Hranjenje!! (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Taraja -> Hranjenje!! (15.7.2005 0:21:43)

Moja hčerka zadnje čase živi samo od navadnega jogurta,vse drugo ji ni več dobro.kaj mi je storiti,ker se mi že....

Naty*Taja -> Hranjenje!! (15.7.2005 0:24:45)

Kolk je pa stara?

asso -> Hranjenje!! (15.7.2005 9:31:42)

O, to pa mi je znano.

Naša tudi bojkotira hrano, no vsaj še par drugih stvari poleg navadnega jogurta je, ampak vse skupaj res zelo malo (skutice, breskve, beluševo juho, bobiče) v zelo majhnih količinah.

Ne izgubljat živce, daj ji kar je, pravijo, da ko bo lačna bo že jedla oziroma jo bo že minilo.

Lp asso

Taraja -> Hranjenje!! (15.7.2005 11:24:09)

Stara je 14 mescev.

mojcapr -> Hranjenje!! (15.7.2005 15:32:51)

No me veseli da nimam samo jest takih problemov. Tudi moja tamala je star 14 mesecev in jedla bi samo jogurte in skutice. Poleg tega pa je še mnogo mnogo prelahka. Tehta samo 7,5 kg, da te ........ Včeraj sem ji skuhala rižoto, no najprej se mi je meso zažgalo in sem še enkrat morala kuhat, na koncu pa je pojedla cele 3 male žličke, da se zjokaš:((:((.
Saj te mine kuhat pa še alergična je na jajco , da še to moram pazit. Na koncu pa gospodična bi jedla fruchtzwerge. Saj je ne morem prisilit da bi jedla druge stvari, če jih pa špukne ven, da sem včasih že jezna kot:hudicek:. Pediatri pa rečejo da ne smemo devat drugih stvari, če odklonijo skuhano hrano, naprimer tisto kar zelo radi jejo, ker je potem hrana preveč enolična. Pa če noče druga jest. Malica jogurt in večerja jogurt no ali skuta, saj se ti more zagabit.
Sicer pa bojda jest ko sem bila mala tudi nisem hotla jest, no sedaj se mi pa vrača. Ampak skrbi pa te, no ne zdi se ti normalno. Na koncu pa bojo ti mali piščančki ravno tako zrastli, sam me bomo par let prej bolj sive.

Stran: [1]