Se vedno imam doma za zamenjavo kar 3 magnetke in sicer stevilke: 12, 17 in 18 ampak jih menjam samo za slicice Kraljestvo zivali ali za 3d slicico Avio&Apollo. Ce resnicno kdo potrebuje katerega od teh magnetkov in ce nima omenjenih slikic za menjavo lahko naredi tudi tako da kupi recimo nekaj cokoladic kraljestva zivali ki stanejo samo okoli 30 centov in potem cokoladice doma poje in mi poslje samo slikice, kajti cokoladice se stopijo sedaj v tej vrocini in niso za posiljat ampak samo slicice. Isto lahko naredi tudi pri luckah avio&apollo. Pisete mi lahko na: rok_kukolj@yahoo.com
Novi magnetki zopet na voljo (mi jih je soseda dala, nekaj pa smo tudi kupili). Če kdo rabi naslednje magnetke: 1, 2, 3, 4, 5,7, 8, 9, 11, 12, 13,15,18,24, naj sporoči. Menjamo pa jih za kode kinder, tic tac.
Imamo odvečne magnetke : 7, 21, 24 in jih menjamo za magnetke 9,14,22 ali za Kinder kode (1 magnetek za dve točki (samo za lažjo predstavo - ena koda z ovitka kinder jajčka je vredna 3 točke))...
Imamo odvečne magnetke : 2, 7, 21, 24 in jih menjamo za Kinder kode (1 magnetek za dve točki (samo za lažjo predstavo - ena koda z ovitka kinder jajčka je vredna 3 točke))...
Mi smo nabrali vse magnetke![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Dosti jih imam za zamenjavo, ki jih menjam za kartice od Šreka, ki jih dobiš na bencinski OMV.