nakup pohištva na Hrvaškem (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


tascha -> nakup pohištva na Hrvaškem (11.5.2010 18:34:41)

Prosim pomoč pri nakupu pohištva na Hrvaškem. S starši opremljamo počitniško stanovanje, pa me zanima, kje ste/so kupovali pohištvo. Ali ga dali izdelati njihovim mizarjem ali kupili? V katerih trgovinah? Je pa to stanovanje v okolici Poreča, zato me zanimajo prodajalci oz. izdelovalci v tem okolišu. Hvala!




jakaracman -> RE: nakup pohištva na Hrvaškem (11.5.2010 20:21:47)

Kupila v slo kuhinjo in stekleno tuš kabino, posteljo, kavč in TV, stole, jogii .V Ikeji eno omaro in mizico.V Puli pa garderobno omaro, hladilnik, kuhinsko mizo, miza za na balkon in stole.To je to približno.




Hope2 -> RE: nakup pohištva na Hrvaškem (12.5.2010 6:55:37)

V slo kupili kuhinjo, kavč, mizo s stoli. Posteljo, klubsko mizico, tepih, el. radiator.... smo pripeljali staro. Pralni stroj in en hladilnik za pijačo smo kupili v metroju na rijeki.

Smo hoteli vse dol kupit (lesnina v rijeki), ampak se nam je mudilo, tam pa so bili čakalni roki predolgi ali pa nama ni bilo všeč.




KT -> RE: nakup pohištva na Hrvaškem (12.5.2010 8:06:21)

Kuhinjo Gorenje kupili dol (imeli so neko strašno akcijo in sva zračunala, da se tako bolj splača), spalnico, dnevno + raztegljiv kavč, mizo in stole za zunaj v Slo (s carino vred je bil skupen strošek še vedno manjši kot bi si ga nakopala na Hr).
Aja, akcija Gorenje kuhinj je vključevala 5 gospodinjskih aparatov Gorenje, seveda).  




tascha -> RE: nakup pohištva na Hrvaškem (12.5.2010 10:41:30)

Hvala za odgovore. Pa še to me zanima - kako je s plačilom carine in sem slišala še nekega davka na Hrvaškem? Ali ste morali (zaradi večje količine in zneskov) peljati robo na uradno carino in ne na meji? 




Stran: [1]