Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: 4 letnik in zadolžitve 12.5.2010 9:30:11
|
|
|
|
NEA_TEJA
|
Joj punce kok ste grozne ste kr za prjavt na socialno kako mučte svoje sončke -Men je zadnjič ena teta iz socialne prbila da punca stara 15 let nesme delat drugega kot učit.
|
|
|
|
RE: 4 letnik in zadolžitve 12.5.2010 10:05:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Same diktatorice. Pa še može silite delat, cccccc
|
|
|
|
RE: 4 letnik in zadolžitve 12.5.2010 10:11:56
|
|
|
|
KIKI****
|
Tud pr nam morata pomagat, saj v vrtcu pa vsi pospravljajo, od najmlajših naprej. Pospravit sobe (kakor se njima zdi da je to pač pospravljeno), tamal se od 6 leta sam tušira, seveda prekontroliram in pomagam po hrbtu, pospravita z mize ko pojesta (za sabo), pomagata pripraviti na mizo, večkrat po lastni želji posesata sobe, z vlažilnimi robčki najraje brišeta vsepo stanovanju, ko se slečeta vesta kam je treba pospravit oblačila. Postelje postiljam jaz, ker so postlane malo preden prideta iz šole (fajn da se zluftajo), mah a ni fajn da se nekih osnov navadijo že v otroštvu? Večkrat mi rade volje kakšno stvar odneseta iz avta v stanovanje (kak wc papir, tamal ki je mal večji tud kak liter mehčalca, soka,...) Ostalo je pa tako ali tako dovolj časa za igranje. Mah očitno sem tud jaz mal kruta al kako že ...
|
|
|
|
RE: 4 letnik in zadolžitve 12.5.2010 10:59:00
|
|
|
|
Sofi
|
Tudi moja fantka (3,5 in 4,5) rada pomagata, predvsem mlajši. Zvečer pred tuširanjem pospravita slečena oblačila v koš za perilo, iz pralnega stroja v sušilec prelagata perilo, tamali čist najraje okna čisti - bi kar vsak dan, po kosilu starejši pospravi mizo (mu nikoli nisem rekla, da naj, najverjetneje ima to iz vrtca , tudi obriše jo), miksata maso za palačinke, zelo rada z roko mesita testo, sesata, brišeta tla... Mali pa skozi hodi za dedijem, če kaj dela, ali kosi ali žaga ali... vedno je zraven in pomaga (večji ne). Pa še to: Moj dragi mož je nekega dne posesal in pobrisal! tla v stanovanju (ja to je naredil prvič in najbrž zadnjič )in mali mu reče: "Ati kaj si ti fant ali punca?!"
|
|
RE: 4 letnik in zadolžitve 12.5.2010 11:26:53
|
|
|
|
barika
|
Sofi, samo tole je pa že ornk izkoriščanje . naj bodo fantje ali punce, vsaj osnove gospodinjskih del morajo znati. Pa če se učijo skozi igro je super, ne pa da tašča pribije, da njen sin pa ne sme kuhat v njeni kuhinji
|
|
|
|
RE: 4 letnik in zadolžitve 12.5.2010 11:33:14
|
|
|
|
dory
|
pri nas delamo vsi...s tem da naš šestletnik, samooklicani pravi moški, zelo rad dela...tko po stanovanju, kot zunaj neizmerno uživa, če dedi kaj dela...mi z delom nimamo težav :)
|
|
|
|
RE: 4 letnik in zadolžitve 12.5.2010 11:38:55
|
|
|
|
uškinamama
|
še ena mama deloholika tukaj ... Upam, da ga bo tudi čez deset let tako držalo
|
|
RE: 4 letnik in zadolžitve 12.5.2010 11:40:55
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica. Same diktatorice. Pa še može silite delat, cccccc Samo res, ni čudno, da je toliko ločitvenih postopkov.
|
|
RE: 4 letnik in zadolžitve 12.5.2010 17:12:22
|
|
|
|
Colt
|
IZVIRNO SPOROČILO: muco No in pol se starši čudijo,zakaj jih otroci dajo v dom! Ali pa....jim kr direkt ''vzamejo pasuš'' in jih napotijo spat pod ciprese Ja dom le stane,ane...
|
|
RE: 4 letnik in zadolžitve 12.5.2010 21:45:35
|
|
|
|
HuAnita
|
- smeti morata ločevati na izvoru, pomeni papir v no, plastenke in embalažo od mleka, jogurtov v drugo, biološke v tretjo - jima gre, ker so v vrtvu 'eko frajerji' , občasno je pa v bioloških kak lonček, ampak 'popravim' - čevlje zložit, jakno normalno slečt (ne da so rokavi 'noter potegnjeni)... - ko pojesta, da prineseta krožnike in pribor k umivalniku - igračke 'menjujejo' - ker pri 2 tonah se mi meša - če mi navlečeta igračke v dnevno iz svoje sobe, morata 'menjati' - torej ene iz dnevne odnesti v njuje omare oz. jih pospraviti... Sta pa skoraj 4 in 6. Grozna mama, kaj čem...
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?