slinavka (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

palas -> slinavka (11.5.2010 14:06:41)

Naš mali, star dobri 2 leti, je staknil slinovko-previdevam da v vrtcu [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]
Huda vročina je za nami, trajala je tri dni, razjede v ustih in zatečene dlesni ima še vedno. V spanju mi revež joka k ga tko boli. Na srečo pije dosti, danes je tudi že hladno juhco pojedel. No, zanima me ste otroka peljale ven, na sveži zrak, kljub slinovki (brez vročine seveda)?

rija -> RE: slinavka (11.5.2010 14:11:51)

ja, jo je imel ravno pred 10 dnevi....je šel normalno ven, vročino je imel samo dva večera, tako, čisto malo....

barni -> RE: slinavka (12.5.2010 7:09:16)

Takrat ko je otrok boljši in brez vročine vsaj en dan.

Naša slinavka je trajala cca. 10 dni da se je čisto pozdravila. Je bila pa res huda oblika, ni da ni bilo od aft, gnojnih krvavih dlesni, visoke vročine, izpuščaja po telesu...je pa kar dobro prenašala.

Morda jo je dobila od koga, ki je imel herpes? Moja jo je po mojem dobila od mene, ker sem imela herpes na ustnicah, v vrtcu pa takrat še ni bila.

ThinkPink -> RE: slinavka (12.5.2010 20:58:53)

Ko je naša imela slinavko, smo pristali v bolnici, ker ni ene tri dni skoraj nič pojedla in spila...vročino je imela cca. 5 dni do 39,5...jok, bolečine, afte po ustih, jezičku...groza! Če nima več vročine, bi šla komot ven...samo pazi, da koga ne okuži, ker je to virus, ki se lahko hitro prenese...

Stran: [1]