kaya2007 -> RE: Učinkovito hujšanje (11.5.2010 15:34:46)
|
ok, jaz sem imela par kilc viška, poskusila sem skoraj vse, lansko leto sem bila na športni dieti, tekla vsak dan, hodila na fitnes itd., pa kile vseeno niso šle. zdaj se že več kot eno leto izogibam beli moki, ne sladkam stvari, ne uživam mlečnih izdelkov pa tudi hidratov pojem precej malo (večinoma je v sadju, zelenjavi, sojinem mleku..pa včasih kakšna sladkarija no [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]), kruh jem samo ob večjih prazniki, testenine tudi bolj občasno. no in zdaj so mi v kakšnem mesecu kile šle res dol, pa ne zaradi tega zdravega prehranjevanja, pač pa zato, ker spet včasih kakšnega pokadim pa kakšen obrok (malico) izpustim pa tudi za glavne obroke pojem precej malo. včerajšnji jedilnik je bil videti npr, takole: za zajtrk jagode in borovnice v sojinem jogurtu (pa kava s sojinim mlekom) potem sem spila še en sok iz svežih pomaranč za kosilo velika listnata solata z malo avokada, cvetačo in brokolijem (ponavadi dodam še malo piščanca ali tofu, pogosto jem tudi ribo) za malico jabolko in jagode za večerjo šparglji, blitva in ostanki cvetače
|
|
|
|