iztiskanje mleka (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


Ivi33 -> iztiskanje mleka (14.7.2005 22:59:49)

Kmalu, prekmalu bo treba v službo. Sklenila sem, da bom malega še naprej dojila (zjutraj in zvečer) v vmesnem času pa bi mu babica dala iztisnjeno mleko.

Kupila sem Aventovo ročno črpalko in vrečke za shranjevanje. Vse lepo in prav, ampak mleko noče ven. Poskusila sem s črpalko, pa ročno ... Nekaj že, ne pa prav veliko. Kaj lahko naredim, ker bi malemu res rada dala hrano, ki je zanj najboljša (ima namreč al. na kravje mleko).

LP




Maja02 -> iztiskanje mleka (15.7.2005 0:07:44)

jaz si že dva meseca stiskam mleko s pomočjo aventove ročne črpalke, ker moj sine noče zizati, meni gre normalno mleko ven, poskusi najprej malo hitreje, ko pa začne teči pa stiskaj normalno, saj bo šlo.

lp :)




mojčca -> iztiskanje mleka (15.7.2005 22:53:01)

Oj

Tudi jaz sem si črpala mleko (samo dva meseca, ker je hčerka potem mleko začela zavračati) in sicer tako, da sem najprej stisnila ročico za črpanje, potem pa črpalko prislonila k prsim - ne boš verjela, mleko je teklo brez problema. Na začetku pa tudi pri meni ni bilo nič z črpanjem, kajti najprej sem črpalko prislonila k prsim, potem pa začela črpati -mleka pa kar ni bilo.

Upam, da sem ti kaj pomagala, če pa te še kaj zanima, pa kar vprašaj.

Lep pozdravček




Ivi33 -> iztiskanje mleka (18.7.2005 14:33:54)

Bom probala.

Ena :rozica: za vaju.




Stran: [1]