NajaG -> RE: Rakitna - gre kdo? (15.9.2010 13:02:49)
|
DeHa, malenkost[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image] Pa dobro sobice so meni sicer čisto kul, in ja lahko sta oba z možem not. Moj mož je bil en teden z nama, en teden pa sem bla sama s sinom. Osebje je res prijazno, pa tudi kuharce so face. Oh vi pa ste uboščki, ja seveda vam bodo odobrili, če ne pa se naj pediatrinja pritoži, če ne bodo. Tam vam ponudijo tudi možnost še dodatnega tedna..zdravnica lahko da not vlogo, kar je super, če lahko koristite tolko dopusta. Namreč bolniška za otroka nam žal v tem primeru ne pripada :((( Lahko pa koristite zdaj 14dni in morda v aprilu še en teden. Aja kopalnica je not ja v tej garsonjerici jaz pravim. Imaš not dve plošči za kuhanje (mislim da sta dve ja) in hladilnik tudi..tak da če karkoli vmes rabiš lahko skuhaš..kavico, čaj al karkoli... Tam je polno igral, in veliko se lahko sprehajate po travnikih:) super je..blizu je tudi ena trgovinica tak da si lahko greste karkoli kupit (lahko tudi peš); tam imate na voljo vozičke, kolesa za male in velike. Če se še kaj spomnim vam javim:) Le dajte not vlogo, škodit ne more...zdravniki in sestre pa so super in vam bodo rade volje svetovali! Upam, da se tudi vaš otrok hitro porihta....mi smo skoraj 1leto na flixotide-u imamo pa ga za zaščito pljučk. drugače pa midva ful delava kamilične inhalacije...veliko hodimo - to je dobro za pljuča...pa tudi tu in tam gremo na kakšen izlet...pohorje itd. Zdaj bo spet čas za te viruse..me je prav groza že. bodite dobro, pozdrav, Naja
|
|
|
|