Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
A so vaši tudi tako tečni???? 14.7.2005 23:01:50
|
|
|
|
Anja167
|
Ja.
|
|
|
|
A so vaši tudi tako tečni???? 14.7.2005 23:25:51
|
|
|
|
Urška//
|
Ojla Naša Lara je tudi tak tečna, da ne vem kaj ji je.Pa samo po rokah bi se nosla, včasih pa še ji to ni dovolj pa se samo dere. te pa še je mama zraven tečna;) LP Urška
|
|
|
|
A so vaši tudi tako tečni???? 15.7.2005 0:27:59
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Ja, naš tudi brez vzroka joče! Po moje bo vreme krivo, tele spremembe vroče mrzlo dež sonce..??
|
|
|
|
A so vaši tudi tako tečni???? 15.7.2005 0:31:43
|
|
|
|
pika**
|
Gašper je tudi "tečen". Od 19 pa do zdajle sva al' na joški al' se nosva, mal v posteljci.... Skratka, komaj da je zaspal.:(( Jutri bo pa cel dan prespal.:muca: Malce ga krčki dajejo, pa prdka že cel dan:zmeden:? Nisem si mogla pomagat - jedla sem mešano solaato, torej svežo čebulo, paprike, paradižnik. Verjetno sem spet jaz kriva.:ups: Kdaj bom spet lahko normalno papcala?:pujs:
|
|
|
|
A so vaši tudi tako tečni???? 15.7.2005 8:00:05
|
|
|
|
NinKa
|
Naš je sicer mau starejši (18 mesecev), ampak je od ponedeljka tut taki, da bi najraje čez balkon skočla. Pa mu ne paše sprehod, pa na vrtu bit, al pa risanje, pa plesanje,....nič....sam nekaj sitnari...pa ponoči se ful prebujal...kar ni njegova navada. Verjetno res vreme. :sloncek::kuza::sloncek:
|
|
|
|
A so vaši tudi tako tečni???? 15.7.2005 8:50:43
|
|
|
|
TanjaK
|
Ja tudi pri nas je bilo tako, ampak smo bili pa bolni-vnetje grla. Mislim, da bo danes boljše, ker za spremembo, še vedno spi. lp
|
|
|
|
A so vaši tudi tako tečni???? 15.7.2005 9:49:29
|
|
|
|
Urša
|
Neki je v zraku... tud pri nas. :((
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?