romanavouri -> Hypoxi (11.5.2010 7:37:16)
|
Vidim,da že dolgo ni nobena pisla o Hypoxi terapiji. Jaz bi pa rada opisla svojo izkušnjo,če se katera ne more odločiti ali bi šla na to terapijo ali ne. Jaz sem bila pri prehrani prviva dva tedna zelo disciplinirana. Vse po jedilniku, nič sladkarij. Drugiva dva tedna pa sem začela popuščati. Še naprej sem ločila beljakovine in ogljikove hidrate, vendar sem si tu in tam privoščila sladkarijo, ali kakšen drug prigrizek. Kljub temu pa so bili rezultati fantastični. Vzela sem si terapijo za odparvljanje maščob na trebuhu. Shujšala sem 4,1 kg. Na trebuhu je moj obseg manjši za 9 cm, v bokih za 3 in stegna za 2. Moram pa eden obiskujem dodati, da 3x na teden obiskujem pilates, vmes sem pa še doma mantrala svoj orbitrejk. Ampak na koncu sem z rezultati zelo zadovoljna. Ker mi je ostal trebuh od drugega poroda in ga nisem mogla nikakor spraviti dol,sem pač razkirala in poskusila. Velko sreče želim tisti, katera se bo odločila za to terapijo, svetujem pa ji, da se nej drži jedilnika, ker 460 EUr ni ravno mali denar, in se splača potruditi.
|
|
|
|