nosečniške kopalke (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

ribica. -> nosečniške kopalke (10.5.2010 11:00:05)

Zanima me če jih imajo kje, da niso ful drage?

Martinčka -> RE: nosečniške kopalke (10.5.2010 11:15:36)

jaz bom imela kar svoje klasične kopalke... mi je škoda denarja za nosečniške kopalke... ker tako je edina fora da so malo nižje spodaj... tako da če imaš kakšne bikinke doma ki se zavežejo s trakci ali kaj podobnega najprej poskusi že te ki jih imaš doma!
drugače pa vem da sem jih veliko vidla na inetrentu in tudi v popku jih imajo... ampak meni nobene niso ravno všeč!?

imee -> RE: nosečniške kopalke (10.5.2010 14:47:54)

Jaz sem jih lani vidila v C&A (mi niso bile všeč),ene kupila v HM, dvojne pa naročila pa pri Neckermanu.

Upam, da sem kaj pomagala

Anonimen -> RE: nosečniške kopalke (10.5.2010 15:44:59)

V čem pa je sploh point teh "nosečniških kopalk"???
Ker men se ne zdijo nč drugačne od navadnih. Vidla sem sicer da majo
ful nizek pas... samo to je pa tud blazno fajn da ti kakšna kocina zvrha vn pogleda ne [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Anonimen -> RE: nosečniške kopalke (10.5.2010 16:10:23)

Jaz sem tut kar nenosečniške nosila ... pomoje je edino fora nosečniških, če ženska ne mara dvodelnih kopalk in si potem kupi enodelne nosečniške, ki so okrog trebuha drugače krojene kot navadne enodelne ... dvodelne nosečniške so mi pa BV ... edin kar je, so ful dražje, ker so nosečniške ...

tejči28 -> RE: nosečniške kopalke (10.5.2010 17:52:45)

Jaz sem si ene naročla preko nekermana,zgornji del je tankini in hlačke spodaj. Tankini je dolg,da pride preko trebuha,hlačke pa so tudi fajn elastične in pridejo pod trebuh.Nič ne tišči nikjer.Niso bile drage.

Dashenka -> RE: nosečniške kopalke (10.5.2010 18:56:17)

Jaz tudi ne razumem te fore z nosečniškimi kopalkami.
Kupiš si bikinke. Seveda malo večji modrc.[sm=smiley36.gif]

mali pingo -> RE: nosečniške kopalke (11.5.2010 11:29:16)

Pozdravljena!
Te čisto razumem, sem imela podoben problem pred približno dvema mesecema. Takrat še sezone ni bilo.

Sama ne maram klasičnih dvodelnih kopalk (v bikinke se pa v tem življenju še nisem spravila, pa tudi dvomim, da se kdaj bom), sem želela tankini (v skrajni sili tudi enodelne), nisem pa želela imeti hlačk čisto pod pasom, ker mi je to moteče. Imela sem (oz. še vedno imam - sem dva dni čez rok) precej velik (in razpokan) trebuh, o prsih pa sploh ne bi izgubljala besed, tako da bi bila po mojem še večja umetnost najti nenosečniške, ki bi mi bile prav.

V tem času jih po mojem dobiš že v Kepici ali Popku (Ljubljana), ne vem pa kakšne so cene. Jaz sem takrat pisala tudi v Nancy, pa so bile predrage in tudi mojim željam niso nekako ustrezale. Nazadnje sem jih našla v Mothercaru Lj. (vidiš jih lahko tudi na Mothercarovi internetni strani oz. trgovini) - malenkost sem znižala kriterije (npr. tankini je imel košarice brez kosti ipd.) pa je bilo, so zelo luštne, pa tudi niso se mi zdele pretirano drage (40 EUR) in še celo tankini, glede na to, da že sicer ne pridem poceni skozi, v bistvu so bile še poceni. Nosila sem jih z veseljem in se v njih počutila udobno in prijetno. Takrat so imeli na izbiro tri različne vzorce, morda imajo sedaj še kakšnega več.

Sem se razpisala.

Uspešno iskanje ti želim.

ribica. -> RE: nosečniške kopalke (12.5.2010 9:08:08)

hvala za mnenja. Odkrito rečeno, 40 eurov mi je preveč dat zanje, zato sem pa vprašala če katera ve, če jim imajo kje ceneje. NIsem jih vidla v C&a, zgleda da sem prezgodaj gledala. MIslila sem pa enodelne kopalke. Za dvodelne tako vem da lahko kar navadne vzemem, samo spodnji del se potem dol viha, pa moraš mal bolj pazit. Se mi je zdelo da bi pa mogoče bilo bolj komot če bi kr enodelne nosila.

K_a_t_i -> RE: nosečniške kopalke (12.5.2010 9:24:56)

Jst sem mela navadne, enodelne - pač 2 številki večje kot običajno. Je pa bil nek športen model (prav za plavanje) in so super stale. Cena pa smešna.

Stran: [1]