nanka
|
Metuljčica smo s teboj. Pri nas je noro, vse na kupu. Včeraj sem letela Tjaši registrirat avto in ni naredil tehničnega. Odpeljala k mehaniku, danes letela na tehnični, je naredil, vzela od možička kartico in letela registrirat. Pridem tja, kartice nikjer, obrnem avto, vse preiščem ( vem da sem jo dala v mapo z dokumenti), kartice nikjer. Meni vroče, kličem domov da pogledajo če je kje kartica, preden me obvestijo crkne mobi , prazna baterija. Pred mano v vrsti 6 ljudi. Končno registriram, upam da bo moja kartica potegnila, je , se odpeljem v trgovino in švicam, a so našli kartico. Pridem po uri in pol domov, kartice ni, ti sranj... . Potem grem pa pogledat še na vrt, ker sem šla do trampolina pred tem in hvala bogu leži na tleh. Sem si globoko oddahnila. Natka je dobila vrtec , po eni strani sem vesela, po drugi starni pa ne, ker je to v Ivančni ( meni to pomeni 7 km v napačno smer). Se pravi ena gre z nama v LJ, drugo odložim v Ivančni, druga dobra stvar je da je v vrtcu pred železniškimi rampami, tretja pa da je vrtec zastonj, ker bo kot drugi otrok v vrtcu. Zdaj pa še počakam na odgovor iz LJ, če ga slučajno po kakšnem čudežu dobimo, če ne grem podpisat pogodbo. Tjaša je danes prinesla domov spričevalo, torej je za vedno opravila s srednjo šolo, samo še matura. Čez 10 dni gre za res. Jutri pa jo čaka maturantska parada v Lj. Včeraj pa je bila na demonstraciji, samo pred parlament pa ni šla, je šla z mano domov, pametna punca. Aja pa da jo še malo pohvalim, predlagana je za Jurčičevo nagrado, za njen prispevek na literarnem delu in debatnem delu ( plus za 4 letno urejanje šolskega glasila). Še kaj novega? Hmm, najbrž ne, aja v službi imam noro, ker sem v ekipi ki uvaja novo stvar in bom prva pomoč za uporabnike ( meni se rola) Tamalo nesem spat
|