3jeMi -> RE: Julijske čveke 2008 - 6.del (17.5.2010 10:58:22)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: zimska Nisem trmasta, samo ne verjamem glih v take reči. Pa ok, ajdi bi še šla, sem zadnjič možu omenila, da lahko dobimo štrvilko, pa je čist ven padu da NE. Ker... bla bla bla je imel 5min monolog nekaj v tem stilu, da to ni zdravnik al pa da mi bo en obisk pomagal, da je to način življenja, ki se ga mi, predvsem pa jaz nisem sposobna it... blabla Ja, za ljudi so alternativci dobri šele, ko uradna medicina ne zna dati odgovora. Verjemi, jaz imam manj zaupanja v običajne zdravnike. Ob takih izjavah pa kar pike dobim, res. Jaz sem recimo v petek dobila več koristnih napotkov od maserke kot od moje zdravnice v 3 letih. Itak pa sva že 2 dni na bojni nogi, ker sem včeraj povedala naglas svoje mnenje, ki se je nanašalo na njegovo familijo in... oh groza, kaj hujšega! Zdej sem pa egoist in materialist! (mi je rekel) in se ne pogovarja več z mano. Tud prou. so gospod užaljeni? zimska, imela si prav, da si povedala svoje mnenje in upam, da boš to storila še kdaj [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] in za to je bil že čas, res... zimska, če bi jaz za vsako stvar okoli Lovra mojega deca poslušala, bi bila midva z malim že razvalini... ampak jaz vstrajam pri svojem, ker dokler jaz malega pedenam, ponoči vstajam, sem doma na bolniški, bo po moje... zaradi mene se lahko razpoči poleg mene, dokler ne bo šel on na bolniško in skrbel za malega, ga ne je***... res... saj je zlat in vse bi dal za naju, samo kar se zdravstvene plati tiče je pa nafilan samo s teorijo, ki je ne zna prenesti v prakso... zato, če mi glede tega kaj reče, gre to pri meni skozi eno uho notri in pospešeno ven... mu je pa šele P uspela dopovedala, da mora otrok čimveč ven v naravo, ker če bi bilo po njegovo, bi bili skoz doma...
|
|
|
|