neboglasnica -> RE: Julijske čveke 2008 - 6.del (16.5.2010 6:57:34)
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska GR - repnice so zakon, a nede?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image] Oujeee, gospa je zakon, sem se tolk nasmejala, da me je skoraj kap. IZVIRNO SPOROČILO: Majuska GR, a sem se ti zadnjič sploh zahvalila za hlače za našega poba? Čist sem smotana ... hvala, hvala, mislim da nam bodo v jeseni glih prav Ja, si, pa sem tolk smotana, da nisem nič trznla. Oprosti. Ma, ni za kaj, z veseljem. Če ti pa niso všeč, mirno v kak kontejner ali pa za po tleh brisat. Dvoje so še od mojega starejšega nečaka, ki je na isti dan kot ti praznoval 25 let. IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu kljub vsemu se nam je kar nekaj dogajalo, Mark je bil pri tabornikih, Nina je imela zadnji šolski turnir in prinesla srebrno medaljo, to je bilo dopoldan, potem po kosilu smo pa bolj počivali , je tudi mene zmanjkalo skupaj sTianom.... Čestitam, ! IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Nekaj sem še spustila, ampak po vinčeku, dveh, treh..ops, vsega pa ne smem povedati.. My dear deer, vrgla si kost, zdaj pa razloži. Lepo po vrsti kot so hiše v Trsti. Lohk tud ju3, ni blema. Ne čujem dobro, slaba veza pa to,... . Nič, moram zajtrk pripraviti, skandirata mama ama mama ama.. in se zraven režita kot pečena mačka. Potem pa likanje, je dragi včeraj preveč pridno pral.
|
|
|
|